Аграрний тиждень. Україна
» » Експерти назвали дві причини здорожчання цукру
» » Експерти назвали дві причини здорожчання цукру

Експерти назвали дві причини здорожчання цукру


У столичних супермаркетах цукор уже коштує до 18-19 гривень за кілограм. В Україні поступово дорожчає цукор. Для цього є дві причини, вважають експерти. Перша – необґрунтовані спекуляції щодо можливого дефіциту цукру в новому сезоні. Друга причина – подальша девальвація гривні. Адже дорожчають імпортні складові виробництва. Лише у жовтні цього року оптова ціна на солодкий пісок зросла на 12%. Нині в столичних супермаркетах цукор уже коштує до 18-19 грн за кілограм. Ще кілька місяців тому його вартість складала 15-16 грн. Тим часом у Міністерстві аграрної політики та продовольства запевняють, що наразі немає підстав для зростання ціни на цукор, оскільки внутрішнє виробництво перевищує попит.
//tsn.ua/groshi/eksperti-nazvali-dvi-prichini-zdorozhchannya-cukru-531480.html





Схожі новини
  • Українські кондитери погрожують підняти ціни на солодощі під новорічні свята на 7%
  • Цукор в Україні до кінця року може подорожчати на 1 грн - експерти
  • З наступного року в Україні подорожчає цукор
  • Ціна на цукор зросте у другому півріччі маркетингового року
  • М.Азаров: жодних підстав для підвищення ціни на цукор немає

  • Комментарі


    А кохэтнi фабрики? Про них забулы?

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.