Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво замороженої курятини зросло
» » Виробництво замороженої курятини зросло

Виробництво замороженої курятини зросло


Упродовж першого кварталу цього року промислове виробництво замороженого м’яса птиці підвищилося майже на 60%, порівняно з аналогічним періодом попереднього року і склало 66,1 тис. т. Виробництво охолодженого м’яса знизилося на 1% до 174,6 тис. Зростання обсягів замороженого м’яса пов’язане із сезонним скороченням попиту та підвищенням рівня запасів на переробних підприємствах.





Схожі новини
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%
  • Зросло виробництво харчових продуктів.
  • Виробництво замороженої свинини в Україні скоротилось на 26,5%
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.