Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Житомирщині впало виробництво солодощів
АТУ»Новини»На Житомирщині впало виробництво солодощів

На Житомирщині впало виробництво солодощів

24 червень, Розділ Новини, переглядів 2 219

Зокрема, протягом січня-травня на половину скоротилося виробництво печива та вафель. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року нині обсяги виробництва цієї продукції становлять 46,2%. Про це інформують у Головному управлінні статистики області. Окрім цього, на Житомирщині впали обсяги виробництва молоковмісних продуктів. За 5 місяців це лише 58,5% до минулорічних показників січня-травня. Виробники також змушують жителів Житомирщини купувати хліб з інших регіонів. Загалом протягом 5 місяців виготовили лише 89,9% хлібобулочних виробів від обсягів також періоду минулоріч. При цьому, обсяги виробництва борошна зросли на 17%.
Джерело: //zhitomir-online.com/2016/06/24/na-zhytomyrschyni-pochaly-menshe-vyroblyaty-solodoschiv.html





Схожі новини
  • На Прикарпатті зросли обсяги с/г виробництва
  • Українці перейшли на дешевші солодощі
  • Цього року в Україні стали більше виробляти йогуртів, молока та масла
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.