Аграрний тиждень. Україна
» » Переробка свинини нарощує обсяги
» » Переробка свинини нарощує обсяги

    Переробка свинини нарощує обсяги


    За попередніми даними першого півріччя, обсяги переробки свинини в Україні зросли, порівняно з першою половиною 2015-го. Про 2,6%-вий приріст свідчить звіт Державної служби статистики України, пише PigUA.info.
    Так, упродовж січня-червня м’ясопереробні підприємства випустили 129 тис. т свіжої, охолодженої та мороженої свинини. Це на 3,3 тис. т перевищує результати минулого року, а позаминулого — на 12,4 тис. т. Приріст забезпечило нарощування виробництва свіжого та охолодженого м’яса свиней, яке склало 122,3 тис. т (+5,4% до результату першого півріччя 2015-го). Замороженої свинини, навпаки, виробили менше ніж рік тому — 6,7 тис. т проти 9,7 тис. т.





    Схожі новини
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Експорт свинини зменшився
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Переробка свинини нарощує обсяги


За попередніми даними першого півріччя, обсяги переробки свинини в Україні зросли, порівняно з першою половиною 2015-го. Про 2,6%-вий приріст свідчить звіт Державної служби статистики України, пише PigUA.info.
Так, упродовж січня-червня м’ясопереробні підприємства випустили 129 тис. т свіжої, охолодженої та мороженої свинини. Це на 3,3 тис. т перевищує результати минулого року, а позаминулого — на 12,4 тис. т. Приріст забезпечило нарощування виробництва свіжого та охолодженого м’яса свиней, яке склало 122,3 тис. т (+5,4% до результату першого півріччя 2015-го). Замороженої свинини, навпаки, виробили менше ніж рік тому — 6,7 тис. т проти 9,7 тис. т.





Схожі новини
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Експорт свинини зменшився
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.