Середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м'яса ВРХ в липні поточного року становили 45,1 тис. грн/т, що на 13,8% перевищує ціни аналогічного періоду минулого року. Порівняно з червнем 2016 цей показник майже не змінився.
Про це повідомляє Держстатистики.
Крім того, середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м'яса свиней станом на аналізований період становили 44,5 тис. грн/т, що на 5,5% перевищує показник червня поточного року та на 9,6% менше від рівня цін липня минулого року.
За даними Держстатистики, середні ціни на м'ясо свійської птиці (свіже чи охолоджене) в липні 2016 перебували на рівні 31,1 тис. грн/т — цей показник на 1,4% вищий від середніх цін виробників даної продукції станом на червень поточного року та на 8,2% станом на липень 2015.
//agravery.com/uk/posts/show/alovicina-vid-virobnika-podorozcala-na-14