Аграрний тиждень. Україна
» » Яловичина подорожчала на 14%
» » Яловичина подорожчала на 14%

    Яловичина подорожчала на 14%


    Середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м'яса ВРХ в липні поточного року становили 45,1 тис. грн/т, що на 13,8% перевищує ціни аналогічного періоду минулого року. Порівняно з червнем 2016 цей показник майже не змінився.

    Про це повідомляє Держстатистики.

    Крім того, середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м'яса свиней станом на аналізований період становили 44,5 тис. грн/т, що на 5,5% перевищує показник червня поточного року та на 9,6% менше від рівня цін липня минулого року.

    За даними Держстатистики, середні ціни на м'ясо свійської птиці (свіже чи охолоджене) в липні 2016 перебували на рівні 31,1 тис. грн/т — цей показник на 1,4% вищий від середніх цін виробників даної продукції станом на червень поточного року та на 8,2% станом на липень 2015.
    //agravery.com/uk/posts/show/alovicina-vid-virobnika-podorozcala-na-14





    Схожі новини
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • виробництво хліба та борошна скоротилось
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • За рік ціни на яловичину зросли на 32%
  • Українські аграрії збільшили реалізацію продукції на 25%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Яловичина подорожчала на 14%


Середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м'яса ВРХ в липні поточного року становили 45,1 тис. грн/т, що на 13,8% перевищує ціни аналогічного періоду минулого року. Порівняно з червнем 2016 цей показник майже не змінився.

Про це повідомляє Держстатистики.

Крім того, середні ціни виробників свіжого чи охолодженого м'яса свиней станом на аналізований період становили 44,5 тис. грн/т, що на 5,5% перевищує показник червня поточного року та на 9,6% менше від рівня цін липня минулого року.

За даними Держстатистики, середні ціни на м'ясо свійської птиці (свіже чи охолоджене) в липні 2016 перебували на рівні 31,1 тис. грн/т — цей показник на 1,4% вищий від середніх цін виробників даної продукції станом на червень поточного року та на 8,2% станом на липень 2015.
//agravery.com/uk/posts/show/alovicina-vid-virobnika-podorozcala-na-14





Схожі новини
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • виробництво хліба та борошна скоротилось
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • За рік ціни на яловичину зросли на 32%
  • Українські аграрії збільшили реалізацію продукції на 25%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.