Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво м’яса виросло на 3%
» » Виробництво м’яса виросло на 3%

    Виробництво м’яса виросло на 3%


    За 10 місяців 2016 року сукупне виробництво м’яса та м’ясопродуктів в Україні перевищило минулорічні результати на 2,7%.
    Про це повідомляє прес-служба Асоціації свинарів України.
    Як і раніше, приріст забезпечило більш активне виробництво свіжого, охолодженого та мороженого м’яса. Відставання обсягів випуску м’ясопродуктів дещо зменшилося порівняно з І півріччям цього року (-9,2% проти −10,3% у І половині 2015 року).
    Проте воно відчутно нівелює позитивний ефект від нарощування виробництва м’яса. Так, +6% до обсягів переробки м’яса переважно забезпечила заморожена пташатина.

    Дещо скромніші результати продемонстрували свіжа та охолоджена свинина та яловичина — +7,7 тис. тонн кожна (3,8% та 19,3%).

    Скорочення виробництва ковбасних виробів дещо вповільнилося. Тож різниця між цьогорічними та минулорічними обсягами у січні-жовтні складає 1,5% проти 3,2% за підсумками І половини року. Зокрема, поступово відновлюється виробництво сушених, в’ялених та варено-копчених ковбас, а виробництво варених м’ясних виробів припинило падіння.
    //www.agrotimes.net/jivotnodstvo/-virobnictvo-m%E2%80%99yasa-v-ukrayini-zroslo-na-3





    Схожі новини
  • Виробництво молочки впало на 1,7%
  • За три квартали Україна переробила на 2,5% більше свинини ніж у 2015-му
  • Виробництво м’яса в Україні зросло на 2,5%
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • За два місяці в Україні на 8,3% збільшилось виробництво м’яса та м’ясопродуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво м’яса виросло на 3%


За 10 місяців 2016 року сукупне виробництво м’яса та м’ясопродуктів в Україні перевищило минулорічні результати на 2,7%.
Про це повідомляє прес-служба Асоціації свинарів України.
Як і раніше, приріст забезпечило більш активне виробництво свіжого, охолодженого та мороженого м’яса. Відставання обсягів випуску м’ясопродуктів дещо зменшилося порівняно з І півріччям цього року (-9,2% проти −10,3% у І половині 2015 року).
Проте воно відчутно нівелює позитивний ефект від нарощування виробництва м’яса. Так, +6% до обсягів переробки м’яса переважно забезпечила заморожена пташатина.

Дещо скромніші результати продемонстрували свіжа та охолоджена свинина та яловичина — +7,7 тис. тонн кожна (3,8% та 19,3%).

Скорочення виробництва ковбасних виробів дещо вповільнилося. Тож різниця між цьогорічними та минулорічними обсягами у січні-жовтні складає 1,5% проти 3,2% за підсумками І половини року. Зокрема, поступово відновлюється виробництво сушених, в’ялених та варено-копчених ковбас, а виробництво варених м’ясних виробів припинило падіння.
//www.agrotimes.net/jivotnodstvo/-virobnictvo-m%E2%80%99yasa-v-ukrayini-zroslo-na-3





Схожі новини
  • Виробництво молочки впало на 1,7%
  • За три квартали Україна переробила на 2,5% більше свинини ніж у 2015-му
  • Виробництво м’яса в Україні зросло на 2,5%
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • За два місяці в Україні на 8,3% збільшилось виробництво м’яса та м’ясопродуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.