Аграрний тиждень. Україна
» » За три квартали Україна переробила на 2,5% більше свинини ніж у 2015-му
» » За три квартали Україна переробила на 2,5% більше свинини ніж у 2015-му

    За три квартали Україна переробила на 2,5% більше свинини ніж у 2015-му


    Порівняно з серпнем, вересневі результати переробки вітчизняної свинини дещо зменшилися. Так, впродовж першого місяця осені випустили 21,9 тис. т свіжої, охолодженої та мороженої свинини проти 24,8 тис. т місяцем раніше, повідомляє Аналітичний відділ Асоціації свинарів України з посиланням на ДССУ.

    У вересні скоротилося виробництво свіжого та охолодженого м’яса свиней (мінус 12% чи 2,9 тис. т), а об’єми мороженого не змінилися, порівняно і з місяцем, і з роком раніше.

    Проте, сукупно на три чверті року «наморозили» на 29,4% менше свинини ніж за січень-вересень 2015-го, а виробництво свіжої та охолодженої, навпаки, — на 4,7% більше. Тож, сумарний обсяг переробки м’яса свиней за три квартали на 2,5% більший ніж торік.

    Зазначимо, що переробні підприємства відзначають збільшення виробництва й інших видів м’яса. Найбільше зросли обсяги випуску свіжого, охолодженого та мороженого м’яса птиці — 8,4%, а приріст по яловичині був меншим і склав 4,7%.
    Прес-служба Асоціації «Свинарі України»





    Схожі новини
  • Переробка свинини нарощує обсяги
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

За три квартали Україна переробила на 2,5% більше свинини ніж у 2015-му


Порівняно з серпнем, вересневі результати переробки вітчизняної свинини дещо зменшилися. Так, впродовж першого місяця осені випустили 21,9 тис. т свіжої, охолодженої та мороженої свинини проти 24,8 тис. т місяцем раніше, повідомляє Аналітичний відділ Асоціації свинарів України з посиланням на ДССУ.

У вересні скоротилося виробництво свіжого та охолодженого м’яса свиней (мінус 12% чи 2,9 тис. т), а об’єми мороженого не змінилися, порівняно і з місяцем, і з роком раніше.

Проте, сукупно на три чверті року «наморозили» на 29,4% менше свинини ніж за січень-вересень 2015-го, а виробництво свіжої та охолодженої, навпаки, — на 4,7% більше. Тож, сумарний обсяг переробки м’яса свиней за три квартали на 2,5% більший ніж торік.

Зазначимо, що переробні підприємства відзначають збільшення виробництва й інших видів м’яса. Найбільше зросли обсяги випуску свіжого, охолодженого та мороженого м’яса птиці — 8,4%, а приріст по яловичині був меншим і склав 4,7%.
Прес-служба Асоціації «Свинарі України»





Схожі новини
  • Переробка свинини нарощує обсяги
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%
  • Виробництво м'яса птиці в Україні за 4 місяці зросло на 7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.