Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво яєць скоротилось майже на 10%
» » Виробництво яєць скоротилось майже на 10%

    Виробництво яєць скоротилось майже на 10%


    У січні-грудні 2016 року виробництво яєць в Україні порівняно з аналогічним періодом 2015 року скоротилось на 9,9% — до 15,1 млрд штук.
    Про це повідомляє Держстатистики.
    За даними відомства, найбільше виробництво зазначеного продукту скоротилось на Хмельниччині — на 35,6% та Херсонщині — на 37,5%. Разом з тим, на Житомирщині виробництво яєць зросло на 12,2%.
    Крім того, протягом аналізованого періоду виробництво молока в Україні склало 10,4 млн тонн, що на 2,1% менше, ніж за аналогічний період 2015 року. Зокрема, найбільше обсяги виробництва зазначеного продукту скоротились у Луганській області ― на 22%, в той час як у Вінницькій цей показник навпаки зріс на 2,3%.
    Водночас виробництво м'яса протягом січня-грудня 2016 року перевищило показники 2015 року на 0,7% і склало 3,3 млн тонн. Зокрема, в Чернігівській області виробництво зросло на 5,8%, а на Херсонщині скоротилось на 14%%.





    Схожі новини
  • Виробництво сирів скоротилось
  • Виробництво м’яса збільшилось на 1,4%
  • Виробництво м’яса за 4 місяці зросло на 2,6%
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво яєць скоротилось

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво яєць скоротилось майже на 10%


У січні-грудні 2016 року виробництво яєць в Україні порівняно з аналогічним періодом 2015 року скоротилось на 9,9% — до 15,1 млрд штук.
Про це повідомляє Держстатистики.
За даними відомства, найбільше виробництво зазначеного продукту скоротилось на Хмельниччині — на 35,6% та Херсонщині — на 37,5%. Разом з тим, на Житомирщині виробництво яєць зросло на 12,2%.
Крім того, протягом аналізованого періоду виробництво молока в Україні склало 10,4 млн тонн, що на 2,1% менше, ніж за аналогічний період 2015 року. Зокрема, найбільше обсяги виробництва зазначеного продукту скоротились у Луганській області ― на 22%, в той час як у Вінницькій цей показник навпаки зріс на 2,3%.
Водночас виробництво м'яса протягом січня-грудня 2016 року перевищило показники 2015 року на 0,7% і склало 3,3 млн тонн. Зокрема, в Чернігівській області виробництво зросло на 5,8%, а на Херсонщині скоротилось на 14%%.





Схожі новини
  • Виробництво сирів скоротилось
  • Виробництво м’яса збільшилось на 1,4%
  • Виробництво м’яса за 4 місяці зросло на 2,6%
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво яєць скоротилось

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.