В рамках І Міжнародного конгресу для виробників та переробників цукрових буряків Sugar World 2017 відбудеться презентація першого в Україні журналу для гравців цукрового ринку «Цукровий бізнес».
Журнал створений за ініціативи членів «Укрцукру» та аграрних підприємств, що спеціалізуються на вирощуванні цукрового буряку.
«Головна ідея журналу «Цукровий Бізнес» - сприяти росту популярності цукрових буряків серед підприємців, адже за останні роки було вирізано та законсервовано велику кількість цукрових заводів. Ті заводи, що залишилися – тримаються на іноземних інвестиціях, або ж ентузіазмі керівництва. Для відродження цукрової галузі в першу чергу необхідна високоякісна сировина у такій кількості, що дозволить завантажити потужності цукрових заводів хоча б на 90%( а не на 60%)», - прокоментувала керівник аналітичного відділу НАЦУ «Укрцукор» Руслана Бутило.
Перший номер «цукрового видання» призначений саме на початок березня аби виробники встигли отримати корисні поради перед початком посівної кампанії: До написання журналу долучились кращі вітчизняні та закордонні фахівці, серед яких науковці, економісти, агрономи-практики, керівники підприємств, консультанти комерційних компаній.
Реліз першого номеру журналу відбудеться на І Міжнародному конгресі Sugar World 2017, що пройде 28 лютого в концерт-холі «Оазис». Це єдина галузева подія до якої долучаться власники, керівники та топ-менеджмент всіх цукрових заводів, компаній та найпотужніших підприємств, які займаються виробництвом буряку та цукру. Всі учасники зможуть ознайомитися як із кон’юнктурою ринку, технологічними підходами до виробництва, постачання, переробки буряку, так і підходами до розширення асортиментного ряду та нарощування експорту. Долучайтесь: sugarworld.org