Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Українці почали активніше їсти свинину
АТУ»Новини»Українці почали активніше їсти свинину

    Українці почали активніше їсти свинину


    У лютому 2017-го споживчі настрої населення стали оптимістичнішими, порівняно з початком року. Про це свідчить відповідний моніторинг агенції GfK, повідомляє Аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України».

    Так, очікування пониження курсу національної валюти та зростання цін послабилися і зупинилися близько рівня, який спостерігався у жовтні та грудні минулого року, відповідно.

    Як наголошують експерти, споживчі оцінки особистого матеріального становища у лютому виявилися кращими ніж на початку 2017-го. Хоча цей показник «програвав» максимальним значенням попереднього року, який спостерігався у червні 2016-го. Так, в останній місяць зими відповідний показник додав 2,4 пункти та закріпився на позначці, що на 1,4 пункти вища ніж у аналогічний період минулого року.

    Варто зазначити, що індекси очікування девальвації та інфляції нижчі ніж рік тому.

    Як відомо, оптимістичніший покупець має кращі апетити, зокрема на свинину. Про деякий приріст споживання м’яса свиней свідчать оновлені баланси попиту і пропозиції Економічного дискусійного клубу. За січень-лютий поточного року українці з’їли 158 тис. т свинини та м’ясопродуктів з неї чи на 1,3% більше ніж за відповідний період 2016-го. Хоча пташатина на 9,5% «популярніша» за свинину, проте цього м’яса у раціоні українців поменшало на 8,5%, порівняно з минулим роком.





    Схожі новини
  • Україна: споживання свинини відновилося
  • Експерти прогнозують покращення споживання свинини на 2,5%
  • Українці з’їли більше свинини ніж курятини
  • Українці стали їсти більше свинини?
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Українці почали активніше їсти свинину

21 березень, Розділ Новини, переглядів 2 641

У лютому 2017-го споживчі настрої населення стали оптимістичнішими, порівняно з початком року. Про це свідчить відповідний моніторинг агенції GfK, повідомляє Аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України».

Так, очікування пониження курсу національної валюти та зростання цін послабилися і зупинилися близько рівня, який спостерігався у жовтні та грудні минулого року, відповідно.

Як наголошують експерти, споживчі оцінки особистого матеріального становища у лютому виявилися кращими ніж на початку 2017-го. Хоча цей показник «програвав» максимальним значенням попереднього року, який спостерігався у червні 2016-го. Так, в останній місяць зими відповідний показник додав 2,4 пункти та закріпився на позначці, що на 1,4 пункти вища ніж у аналогічний період минулого року.

Варто зазначити, що індекси очікування девальвації та інфляції нижчі ніж рік тому.

Як відомо, оптимістичніший покупець має кращі апетити, зокрема на свинину. Про деякий приріст споживання м’яса свиней свідчать оновлені баланси попиту і пропозиції Економічного дискусійного клубу. За січень-лютий поточного року українці з’їли 158 тис. т свинини та м’ясопродуктів з неї чи на 1,3% більше ніж за відповідний період 2016-го. Хоча пташатина на 9,5% «популярніша» за свинину, проте цього м’яса у раціоні українців поменшало на 8,5%, порівняно з минулим роком.





Схожі новини
  • Україна: споживання свинини відновилося
  • Експерти прогнозують покращення споживання свинини на 2,5%
  • Українці з’їли більше свинини ніж курятини
  • Українці стали їсти більше свинини?
  • Виробництво свинини за І півріччя 2015-го зросло на 3,8%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.