Аграрний тиждень. Україна
» » На Дніпропетровщині збільшилось виробництво харчових продуктів
» » На Дніпропетровщині збільшилось виробництво харчових продуктів

На Дніпропетровщині збільшилось виробництво харчових продуктів


За півроку підприємствам Дніпропетровщини вдалося суттєво збільшити обсяги виробництва харчових продуктів. Здебільшого - борошна, ковбаси, круп та вершкового масла, повідомили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.

«Наші виробники продають свою продукцію не лише в області, а по всій країні. Більше того, вони активно працюють над розширенням ринків збуту та експортують товари за кордон. Відтак і об’єми виробництва постійно збільшуються», - пояснили в управлінні. 

Порівняно з першим півріччям 2016-го, цьогоріч на 36% зросло виробництво масла, на 30% - круп, на 22% - ковбаси, на 20% - борошна, на 10% - молока. 





Схожі новини
  • Зросло виробництво харчових продуктів.
  • Українці віддають перевагу вітчизняним продуктам харчування
  • У 2012 році обсяги експорту продукції харчування зросли майже на 26%
  • «Galicia Distillery» у 2012 році скоротила виробництво коньяку на 20%
  • В Україні виробництво вершкового масла зросло на 15,2%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.