Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Що можна експортувати в Індію?
АТУ»Новини»Що можна експортувати в Індію?

    Що можна експортувати в Індію?


    На ІІІ конгресі експортерів продовольства Ukrainian Food 2017  представник організації Inside India Trade Тарун Гупта представив перспективні ніші на індійському ринку, які можуть зайняти українські виробники. Він порадив при пошуку контрагентів в Індії намагатися встановити зв’язки з місцевими супермаркетами.
    «На жаль, супермаркети в Індії – це лише 5% торгівлі, а більшість імпортованих товарів продаються саме там. Однак ви маєте врахувати, що загальний ринок харчових продуктів в Індії зросте в два рази в наступні п’ять років», - сказав експерт.
    За його словами, українські виробники можуть представити на індійському ринку не лише рослинну олію (хоча ї її споживання має зрости у 2,5 рази до 2025 року), але й яблучний сік, тверді яблука, рибу, сири, йогурти зі смаками, молоко з підвищеним вмістом вітамінів.





    Схожі новини
  • Україна захопила ринок соняшникової олії в Індії
  • Чай може подорожчати на 12%
  • Перспективні напрямки експорту українського часнику
  • ЗЗР подешевшають?
  • Українські агровиробники та машинобудівники знайшли партнерів в Індії

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Що можна експортувати в Індію?

27 листопад, Розділ Новини, переглядів 2 411

На ІІІ конгресі експортерів продовольства Ukrainian Food 2017  представник організації Inside India Trade Тарун Гупта представив перспективні ніші на індійському ринку, які можуть зайняти українські виробники. Він порадив при пошуку контрагентів в Індії намагатися встановити зв’язки з місцевими супермаркетами.
«На жаль, супермаркети в Індії – це лише 5% торгівлі, а більшість імпортованих товарів продаються саме там. Однак ви маєте врахувати, що загальний ринок харчових продуктів в Індії зросте в два рази в наступні п’ять років», - сказав експерт.
За його словами, українські виробники можуть представити на індійському ринку не лише рослинну олію (хоча ї її споживання має зрости у 2,5 рази до 2025 року), але й яблучний сік, тверді яблука, рибу, сири, йогурти зі смаками, молоко з підвищеним вмістом вітамінів.





Схожі новини
  • Україна захопила ринок соняшникової олії в Індії
  • Чай може подорожчати на 12%
  • Перспективні напрямки експорту українського часнику
  • ЗЗР подешевшають?
  • Українські агровиробники та машинобудівники знайшли партнерів в Індії

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.