Аграрний тиждень. Україна
» » За нішевими культурами перспектива і майбутнє
» » За нішевими культурами перспектива і майбутнє

    За нішевими культурами перспектива і майбутнє


    За нішевими культурами перспектива і майбутнєЗа нішевими культурами перспектива і майбутнє - таку думку один за одним підтримували доповідачі  конференції «Нішеві культури. Проблеми та перспективи», яку організувала компанія ProAgro Group.

     

    Гібридне жито - це cash crop культура, яка може допомогти заробляти гроші на піщаних ґрунтах - таку думку висловив Євген Станько, директор відділу зернових культур КВС-УКРАЇНА. Він також сказав, що з цією культурою не буде проблем з якістю, бо це завжди буде клас А, а врожай завжди більший на 20%, ніж у сортового жита.

     

    Ярослав Бардин, директор НВТ УКРСОРГО, розповів про технологію вирощування зернового, цукрового та силосного сорго.  Також спікер дуже переконаний, що в найближчі 4-5 років культура сорго витіснить посіви кукурудзи. Сорго має ряд переваг у виробництві цукру, в порівнянні з цукровим буряком, посіви якого в найбліжчі роки теж стануть під питанням.

     

    Квасоля, як бобова ніша, теж була представлена у доповіді Валентина Медведюка, директора групи компаній Фруктовий світ & Агролідер. В першу чергу спікер наголосив, що треба вирощувати те, в чому мінімізовані ризики, з обов’язковим розрахунком заробітку і не забувати "домовлятися з природою”. Квасоля, як і всі культури любить вологу, сіється пізніше, а збирається раніше. Валентин Медведюк радить враховувати її особливості для збереження товарного виду, бо якість завжди важливіша за обсяги.

     

    Пивоварний ячмінь у своїй доповіді представив Олександр Івашин, регіональний директор MALTEUROP UKRAINE. Він розповів про основні типи солоду з ячменю та виділив основні та перспективні сорти західної селекції, які мають високу екстрактивність, низький білок та бета-глюкан і відповідають формулі: сорт + параметри якості =пивоварний ячмінь.  Спікер також сказав, що Центральна Україна найбільш придатна для вирощування пивоварного ячменю.

     

    Олександр Ігнатюк розповів учасникам конференції про технічну коноплю. Виявилось, що конопля має 25 тисяч найменувань продукції та 100% використання рослини у різних галузях (текстильна, харчова, косметологія). Спікер пояснив, як одне насіннячко дає гривню прибутку, а одне стебло рослини - 2-3 гривні. І наголосив, що в Україні конопля може використовуватися виключно в промислових цілях.

     

    Тарас Ложенко, власник компанії "ДОООБРА ФЕРМА" розповів про нішеве виробництво сиру. Спікер поділився власним досвідом та маркетинговими засобами для просування свого товару на ринок, дав слухачам серію дієвих лайфхаків.

     

    Олександр Дуда, директор ОЛБЕСТ розповів про потенційну культуру амарант. Всі мали змогу почути про посухостійкі та збагачувальні біомасою для ґрунту якості амаранту, а також лікарські властивості та користь для здоров’я людини. Виявилось, що існує амарантова олія, борошно, і вже є амарантові пластівці та амарантовий чай, який має унікальні тонізуючі властивості.

     

     

     

     

     

     

     

     



    Схожі новини
  • Закупівельні ціни на зерно в Україні на 22 травня
  • Ціни на продукти у травні
  • ДЕНЬ ПОЛЯ «Сучасні сорти зернових культур та особливості технології їх вирощування».
  • ДЕНЬ ПОЛЯ «Сучасні сорти зернових культур та особливості технології їх вирощування».
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

За нішевими культурами перспектива і майбутнє


За нішевими культурами перспектива і майбутнєЗа нішевими культурами перспектива і майбутнє - таку думку один за одним підтримували доповідачі  конференції «Нішеві культури. Проблеми та перспективи», яку організувала компанія ProAgro Group.

 

Гібридне жито - це cash crop культура, яка може допомогти заробляти гроші на піщаних ґрунтах - таку думку висловив Євген Станько, директор відділу зернових культур КВС-УКРАЇНА. Він також сказав, що з цією культурою не буде проблем з якістю, бо це завжди буде клас А, а врожай завжди більший на 20%, ніж у сортового жита.

 

Ярослав Бардин, директор НВТ УКРСОРГО, розповів про технологію вирощування зернового, цукрового та силосного сорго.  Також спікер дуже переконаний, що в найближчі 4-5 років культура сорго витіснить посіви кукурудзи. Сорго має ряд переваг у виробництві цукру, в порівнянні з цукровим буряком, посіви якого в найбліжчі роки теж стануть під питанням.

 

Квасоля, як бобова ніша, теж була представлена у доповіді Валентина Медведюка, директора групи компаній Фруктовий світ & Агролідер. В першу чергу спікер наголосив, що треба вирощувати те, в чому мінімізовані ризики, з обов’язковим розрахунком заробітку і не забувати "домовлятися з природою”. Квасоля, як і всі культури любить вологу, сіється пізніше, а збирається раніше. Валентин Медведюк радить враховувати її особливості для збереження товарного виду, бо якість завжди важливіша за обсяги.

 

Пивоварний ячмінь у своїй доповіді представив Олександр Івашин, регіональний директор MALTEUROP UKRAINE. Він розповів про основні типи солоду з ячменю та виділив основні та перспективні сорти західної селекції, які мають високу екстрактивність, низький білок та бета-глюкан і відповідають формулі: сорт + параметри якості =пивоварний ячмінь.  Спікер також сказав, що Центральна Україна найбільш придатна для вирощування пивоварного ячменю.

 

Олександр Ігнатюк розповів учасникам конференції про технічну коноплю. Виявилось, що конопля має 25 тисяч найменувань продукції та 100% використання рослини у різних галузях (текстильна, харчова, косметологія). Спікер пояснив, як одне насіннячко дає гривню прибутку, а одне стебло рослини - 2-3 гривні. І наголосив, що в Україні конопля може використовуватися виключно в промислових цілях.

 

Тарас Ложенко, власник компанії "ДОООБРА ФЕРМА" розповів про нішеве виробництво сиру. Спікер поділився власним досвідом та маркетинговими засобами для просування свого товару на ринок, дав слухачам серію дієвих лайфхаків.

 

Олександр Дуда, директор ОЛБЕСТ розповів про потенційну культуру амарант. Всі мали змогу почути про посухостійкі та збагачувальні біомасою для ґрунту якості амаранту, а також лікарські властивості та користь для здоров’я людини. Виявилось, що існує амарантова олія, борошно, і вже є амарантові пластівці та амарантовий чай, який має унікальні тонізуючі властивості.

 

 

 

 

 

 

 

 



Схожі новини
  • Закупівельні ціни на зерно в Україні на 22 травня
  • Ціни на продукти у травні
  • ДЕНЬ ПОЛЯ «Сучасні сорти зернових культур та особливості технології їх вирощування».
  • ДЕНЬ ПОЛЯ «Сучасні сорти зернових культур та особливості технології їх вирощування».
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.