Аграрний тиждень. Україна
» » Гнідавський цукровий завод працює над проектом із сушіння жому
» » Гнідавський цукровий завод працює над проектом із сушіння жому

Гнідавський цукровий завод працює над проектом із сушіння жому


Гнідавський цукровий завод працює над проектом із сушіння жому Гнідавський цукровий завод продовжуватиме модернізацію виробництва, впевнено досягаючи європейських стандартів. Якщо говорити про майбутнє, наразі обговорюються напрацювання у концепції сушіння жому.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Переговори ведуться з польською проектною організацією, яка зобов’язалася підготувати відповідний проект. Сьогоднішня реконструкція, що проходить на Гнідавському цукровому заводі, передбачає всі можливості для реалізації: подачу жому на сушильну установку, встановлення відповідних транспортерів під преси і відкриття другої лінії.

«Майбутня сушильна установка буде розміщена компактно поблизу іншого необхідного обладнання. Туди вже проводять всі необхідні комунікації, бо, будуючи сьогодні, ми думаємо про завтрашній день», — запевнив заступник голови правління з питань інвестицій Гліб Галькевич.

Нагадаємо, що протягом тривалого часу Гнідавський цукровий завод активно працює над модернізацією підприємства, встановлює новітнє обладнання турбуючись про екологію нашого краю.

 

//ukrsugar.com





Схожі новини
  • У біогазових комплексів є здатність підвищувати прибутки цукрових заводів у 5 разів
  • На Київщині розпочали будівництво комплексу зі зберігання гранульованого жому
  • Гнідавський цукровий завод вироблятиме органічне добриво для вапнування ґрунтів
  • На Гнідавському цукровому заводі сезон 2018 року стартує у серпні
  • На Гнідавському цукровому заводі розпочали підготовку до сезону 2018 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.