Аграрний тиждень. Україна
» » Понад 60% українського хліба виробляється в «тіні»
» » Понад 60% українського хліба виробляється в «тіні»

Понад 60% українського хліба виробляється в «тіні»


Понад 60% українського хліба виробляється в «тіні»В Україні легально виробляють 34-35% хлібобулочних виробів. Про це заявив президент Всеукраїнської асоціації пекарів Володимир Череда, повідомляє agronews.ua.

Нагадаємо, що через дефіцит якісного зерна хліб може подорожчати на 30%.

Володимир Череда зазначив, що промислові хлібопекарські підприємства України виробляють 34-35% хліба.

За його словами, це дуже серйозна проблема, насамперед – для споживачів.

 А процентів 60% – саме в "тіні"... І вони формують свій ринок борошна, сировини, усе це лежить на полицях магазинів. І в собівартості у них ПДВ немає", – додав він.

Та держава нас не чує", – наголосив президент Всеукраїнської асоціації пекарів.

 

https://agropolit.com/





Схожі новини
  • В Україні може подорожчати хліб
  • Хліб в Україні може подорожчати на 10-20%
  • Посилено державний контроль цільового використання борошна із зерна державного інтервенційного фонду
  • Аграрний фонд від початку року реалізував на хлібопекарні понад 5 тис. тонн борошна для випікання «соціального хліба»
  • На Запоріжжі з хлібовиробниками підписано меморандум щодо утримання цін

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.