Аграрний тиждень. Україна
» » Як виробляти рослинне молоко в Україні
» » Як виробляти рослинне молоко в Україні

    Як виробляти рослинне молоко в Україні


    Як виробляти рослинне молоко в УкраїніВсе більше людей по всьому світу прагне вживати в їжу органічну продукцію, вирощену і перероблену без застосування хімії і не модифіковану генетично. Особливо це стосується держав з високим рівнем життя, так як такі продукти відносяться до високої цінової категорії. Але здоров'я дорожче грошей, і тому ринок органічної продукції зростає в розвинутих країнах на 20-30% в рік.
    Українці з доходами вище середнього також не стоять осторонь від світових трендів, і багато хто з них активно цікавиться більш якісною заміною традиційних продуктів харчування, навіть якщо вони «фермерські» або «домашні», і, врешті-решт, зупиняються на сертифікованій органічній продукції.
    Спеціально для задоволення попиту цієї постійно зростаючої категорії співвітчизників, а також виходу на зарубіжні ринки, аналітики Pro-Consulting розробили бізнес-план підприємства по виробництву молока, йогурту і морозива з органічної рослинної сировини.
    Незважаючи на незвичну для українців назву, таке рослинне молоко може стати для організму джерелом цінних жирних кислот і вуглеводів з низьким глікемічним індексом (що особливо важливо для пацієнтів з цукровим діабетом), вітаміном групи В і Е і важливих мікроелементів. Для людей з непереносимістю лактози воно буде повноцінним замінником коров'ячого молока.
    Про перспективність проекту свідчать дані про обсяг глобальних продажів рослинного молока з прогнозом на найближчі роки.
     
    Наявність в Україні багатої сировинної бази, невисока собівартість і використання високоякісних технологій та обладнання дозволять постачати рослинне молоко за конкурентними цінами як на внутрішній, так і на міжнародний ринки.
    Підприємство буде випускати наступні види рослинного молока: соєве, мигдальне, з лісового горіха, кунжутне, з насіння соняшнику, рисове, конопляне.

    Так як рослинне молоко є гарним живильним середовищем для розвитку пробіотичних мікроорганізмів, на його основі можна робити йогурти і морозиво, які також користуються великим попитом у цільової аудиторії покупців. Дані продукти будуть виготовлятися на нашому заводі з соєвого молока.
    Проведені по бізнес-плану розрахунки показують, що рентабельність продажів новоствореного підприємства складе 17,4%, що означає утримання більше 17 центів чистого прибутку в кожному доларі доходу.

     

    https://pro-consulting.ua





    Схожі новини
  • Як створити прибуткове фруктосховище в Україні
  • Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока
  • Якість виробництва
  • Чи вигідно тримати кіз?
  • Україна в 2012 році може збільшити виробництво молока майже на 2%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Фотозвіти
Новини техніки
Рослинництво
Тваринництво
Відео

Як виробляти рослинне молоко в Україні


Як виробляти рослинне молоко в УкраїніВсе більше людей по всьому світу прагне вживати в їжу органічну продукцію, вирощену і перероблену без застосування хімії і не модифіковану генетично. Особливо це стосується держав з високим рівнем життя, так як такі продукти відносяться до високої цінової категорії. Але здоров'я дорожче грошей, і тому ринок органічної продукції зростає в розвинутих країнах на 20-30% в рік.
Українці з доходами вище середнього також не стоять осторонь від світових трендів, і багато хто з них активно цікавиться більш якісною заміною традиційних продуктів харчування, навіть якщо вони «фермерські» або «домашні», і, врешті-решт, зупиняються на сертифікованій органічній продукції.
Спеціально для задоволення попиту цієї постійно зростаючої категорії співвітчизників, а також виходу на зарубіжні ринки, аналітики Pro-Consulting розробили бізнес-план підприємства по виробництву молока, йогурту і морозива з органічної рослинної сировини.
Незважаючи на незвичну для українців назву, таке рослинне молоко може стати для організму джерелом цінних жирних кислот і вуглеводів з низьким глікемічним індексом (що особливо важливо для пацієнтів з цукровим діабетом), вітаміном групи В і Е і важливих мікроелементів. Для людей з непереносимістю лактози воно буде повноцінним замінником коров'ячого молока.
Про перспективність проекту свідчать дані про обсяг глобальних продажів рослинного молока з прогнозом на найближчі роки.
 
Наявність в Україні багатої сировинної бази, невисока собівартість і використання високоякісних технологій та обладнання дозволять постачати рослинне молоко за конкурентними цінами як на внутрішній, так і на міжнародний ринки.
Підприємство буде випускати наступні види рослинного молока: соєве, мигдальне, з лісового горіха, кунжутне, з насіння соняшнику, рисове, конопляне.

Так як рослинне молоко є гарним живильним середовищем для розвитку пробіотичних мікроорганізмів, на його основі можна робити йогурти і морозиво, які також користуються великим попитом у цільової аудиторії покупців. Дані продукти будуть виготовлятися на нашому заводі з соєвого молока.
Проведені по бізнес-плану розрахунки показують, що рентабельність продажів новоствореного підприємства складе 17,4%, що означає утримання більше 17 центів чистого прибутку в кожному доларі доходу.

 

https://pro-consulting.ua





Схожі новини
  • Як створити прибуткове фруктосховище в Україні
  • Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока
  • Якість виробництва
  • Чи вигідно тримати кіз?
  • Україна в 2012 році може збільшити виробництво молока майже на 2%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.