Аграрний тиждень. Україна
» » Збільшення виробництва свинини не спричинить зниження цін — експерти
» » Збільшення виробництва свинини не спричинить зниження цін — експерти

    Збільшення виробництва свинини не спричинить зниження цін — експерти


    Нагадаємо, Асоціація «Свинарі України» прогнозує невелике збільшення виробництва свинини і продуктів з неї. В 2019 році виробництво м'ясопродуктів складе 750 тис. тонн, а в 2018 році було вироблено 744 тис. тонн.

    Тим часом аналітики компанії Pro-Consulting відзначають, що згідно офіційної статистики в 2019 році Україна входить з найнижчим поголів'ям свиней і великої рогатої худоби за всі роки незалежності. Імпорт свинини буде залежати від внутрішніх цін на м'ясо і міжнародних котирувань — чим менше різниця між європейськими цінами на свинину і цінами в Україні, тим нижче буде зацікавленість в її імпорті.

    «У той же час в Україні розвивається виробництво органічного м'яса, де свинина займає майже третину ринку. Сьогодні ліцензію на виробництво органічних курятини, свинини та яловичини мають не більше 20 українських компаній. З них близько половини реально здійснюють відповідну діяльність у великих масштабах, інші поки обмежуються рослинництвом або іншим подібним бізнесом, однак цей напрямок вважається перспективним», — відзначають аналітики Pro-Consulting.

    Нагадаємо, світові ціни на м'ясо залишаються стабільними.

    agravery.com





    Схожі новини
  • Споживанню свинини в Україні пропрокують приріст у 2019-му
  • Поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5%
  • Україна у січні-вересні скоротила експорт яловичини на 29%, свинини – у 20 разів
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Виробництво замороженої свинини в Україні скоротилось на 26,5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Збільшення виробництва свинини не спричинить зниження цін — експерти


Нагадаємо, Асоціація «Свинарі України» прогнозує невелике збільшення виробництва свинини і продуктів з неї. В 2019 році виробництво м'ясопродуктів складе 750 тис. тонн, а в 2018 році було вироблено 744 тис. тонн.

Тим часом аналітики компанії Pro-Consulting відзначають, що згідно офіційної статистики в 2019 році Україна входить з найнижчим поголів'ям свиней і великої рогатої худоби за всі роки незалежності. Імпорт свинини буде залежати від внутрішніх цін на м'ясо і міжнародних котирувань — чим менше різниця між європейськими цінами на свинину і цінами в Україні, тим нижче буде зацікавленість в її імпорті.

«У той же час в Україні розвивається виробництво органічного м'яса, де свинина займає майже третину ринку. Сьогодні ліцензію на виробництво органічних курятини, свинини та яловичини мають не більше 20 українських компаній. З них близько половини реально здійснюють відповідну діяльність у великих масштабах, інші поки обмежуються рослинництвом або іншим подібним бізнесом, однак цей напрямок вважається перспективним», — відзначають аналітики Pro-Consulting.

Нагадаємо, світові ціни на м'ясо залишаються стабільними.

agravery.com





Схожі новини
  • Споживанню свинини в Україні пропрокують приріст у 2019-му
  • Поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5%
  • Україна у січні-вересні скоротила експорт яловичини на 29%, свинини – у 20 разів
  • Виробництво свинини в Україні скорочується
  • Виробництво замороженої свинини в Україні скоротилось на 26,5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.