Про це повідомив голова кооперативу Павло Тулба, передає agro.guide.
Як розповів Павло Тулба, продукт має дуже короткий термін реалізації, тому рітейлери за нього не беруться. А в замороженому вигляді не готові купувати самі споживачі.
«Якщо ми хочемо заявити про супер-корисний продукт, то в ідеалі його варто було б виготовляти без термообробки. Але по факту всі мережі та всі наші потенційні дистриб’ютори не дуже хочуть продавати продукт, котрий має короткий термін реалізації. Те молоко, яке ми виробляємо, має термін зберігання максимум дві доби в холодильнику», — розповів Павло Тулба.
Зараз кооператив вивчає можливості стабілізації цього продукту, аби зберегти його корисні властивості.
Горіхове молоко виготовляють, коли горіх тільки-тільки дозрів, і з нього ще можна руками зняти шкірку. За технологією він замочується у воді, очищується. Такі плоди зберігають смак молодого горіха. А молоко має білий колір.
agravery.com