Аграрний тиждень. Україна
» » Володимир Лапа, європейські експерти та представники бізнесу обговорили зміни до вітчизняного харчового законодавства
» » Володимир Лапа, європейські експерти та представники бізнесу обговорили зміни до вітчизняного харчового законодавства

Володимир Лапа, європейські експерти та представники бізнесу обговорили зміни до вітчизняного харчового законодавства


22 травня поточного року Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа та представники Проекту ЄС з безпечності харчових продуктів, Європейської бізнес асоціації, Американської торгової палати та Ліги виробників харчових продуктів обговорили ряд змін вітчизняного харчового законодавства в рамках його гармонізації до норм Євросоюзу.

Присутні обговорили перспективи та висловили власні пропозиції щодо запровадження реєстру харчових добавок та регламенту новітніх харчових продуктів.

Також сторони розглянули ряд питань експорту вітчизняних продуктів харчування на ринки інших держав, зокрема, Молдови, Євросоюзу та африканських країн.

Володимир Лапа відзначив, що позиція бізнесу стосовно обговорення змін українського законодавства є надзвичайно важливою при запровадженні нових вимог до виробництва вітчизняних продуктів харчування.

«Держпродспоживслужба завжди готова до діалогу та пошуку найкращого вирішення питань, які виникають при адаптації вітчизняного законодавства до норм ЄС з метою забезпечення українських та закордонних споживачів безпечними харчовими продуктами», наголосив Голова Держпродспоживслужби.





Схожі новини
  • Україна та ЄС обговорили поточний стан наближення вітчизняного харчового законодавства
  • Володимир Лапа та бізнес обговорили актуальні питання зернової галузі
  • Бізнес, Мінагрополітики та Держпродспоживслужба обговорили хід адаптації вітчизняного харчового законодавства до норм ЄС
  • Володимир Лапа та представники бізнесу обговорили хід гармонізації вітчизняного законодавства до норм ЄС у сфері фітосанітарної безпеки
  • Володимир Лапа та представники АСС обговорили проблеми зернової галузі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.