Аграрний тиждень. Україна
» » На Франківщині пройшли навчання щодо дотримання норм безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
» » На Франківщині пройшли навчання щодо дотримання норм безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства

На Франківщині пройшли навчання щодо дотримання норм безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства


27 травня 2019 року в м. Івано-Франківськ відбулося навчання з питань дотримання санітарного, харчового законодавства та законодавства з питань  захисту прав споживачів для працівників Івано-Франківської обласної спілки споживчих товариств.

Участь в заході взяли представники Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, громадських організацій та бізнесу.

У рамках заходу учасники розглянули питання дотримання операторами ринку харчових продуктів норм чинного законодавства та  профілактику виникнення харчових отруєнь. Також обговорили вимоги  до операторів ринку харчових продуктів, їх права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства, маркування харчових продуктів та надання інформації для споживачів щодо харчових продуктів.

Присутні особливу увагу приділили аналізу запровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) для торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків.

Крім того учасники навчання ознайомилися з особливостями  реалізації непродовольчої групи товарів в контексті законодавства про захист прав споживачів, ринкового та метрологічного нагляду.





Схожі новини
  • У Запоріжжі Держпродспоживслужба, громадськість та бізнес обговорили державний нагляд у сферах безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
  • Володимир Лапа, європейські експерти та представники бізнесу обговорили зміни до вітчизняного харчового законодавства
  • На Волині обговорили вимоги харчового законодавства щодо поводження з харчовими продуктами
  • На Івано-Франківщині пройшли навчання для спеціалістів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування
  • На Херсонщині обговорять санітарно-епідемічні вимоги до надання послуг перукарням та салонами краси

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.