Аграрний тиждень. Україна
» » На Хмельниччині обговорили підготовку до оздоровчої кампанії у 2019 році
» » На Хмельниччині обговорили підготовку до оздоровчої кампанії у 2019 році

На Хмельниччині обговорили підготовку до оздоровчої кампанії у 2019 році


28 травня 2019 року на Хмельниччині представники Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь у розширеному засіданні колегії облдержадміністрації, під час якого обговорили питання оздоровлення дітей у 2019 році.

Участь у засіданні взяли представники облдержадміністрації, територіальних підрозділів ЦОВВ, райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад та об’єднаних територіальних громад.

   Від Головного управління Держпродспоживслужби в заході взяв участь начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ігор Баланюк.

Він розповів про недоліки минулорічної оздоровчої кампанії та хід підготовки до оздоровчої кампанії 2019 року. У своїй доповіді він надав перелік чинних нормативно-правових документів, які регламентують роботу цих закладів.

Також увагу присутніх було акцентовано на дотриманні вимог згаданих нормативно-правових документів, в тому числі - належному матеріально-технічному забезпеченні, умовах перебування, організації якісного та безпечного харчування дітей та багатьох інших питань.

 Ігор Баланюк  наголосив, що за дотриманням вимог за цими пунктами  несуть відповідальність керівники, власники цих об’єктів або керівники установ та організацій, на балансі яких утримуються заклади оздоровлення та відпочинку.

За його словами, значна відповідальність за проведенням оздоровчої кампанії покладається і на керівників органів державної влади, місцевого самоврядування, що передбачено Законами України «Про місцеві державні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні».





Схожі новини
  • У Запоріжжі Держпродспоживслужба, громадськість та бізнес обговорили державний нагляд у сферах безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
  • На Закарпатті обговорили стан підготовки дитячих оздоровчих закладів до літнього сезону
  • Фахівці Держпродспоживслужби Вінничини розробили методичні рекомендації щодо медико-санітарного забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей
  • На Харківщині готуються до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.