Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби навчалися ефективно реагувати на ускладнення санепідситуацій в регіоні
» » На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби навчалися ефективно реагувати на ускладнення санепідситуацій в регіоні

    На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби навчалися ефективно реагувати на ускладнення санепідситуацій в регіоні


    У Головному  управлінні  Держпродспоживслужби в Закарпатській області відбувся кількаденний семінар-нарада присвячений ефективному реагуванню на ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації в регіоні при виникненні масових інфекційних, неінфекційних захворювань та отруєнь.

    Захід  проходив під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпадській області Івана Гуледзи та першого заступника начальника Головного управління  Держпродспоживслужби Василя Якобчука.

    Участь у заході взяли представники Головного управління області, районних, міських управлінь та районних відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

    Іван Гуледза наголосив, на важливості дотримання правил особистої гігієни, технології приготування страв, умов та термінів зберігання сировини та готових страв. Він зауважив, що вживання неякісних харчових продуктів стає основною причиною виникнення гострих кишкових інфекцій.

    Учасники заходу в ході обговорень розглянули алгоритм дій у випадку групового захворювання на гострі кишкові інфекційні захворювання та як потрібно діяти при підозрі на харчові отруєння. Також увагу присутніх було акцентовано на необхідності дотримання термінів складання актів на позапланове інспектування, протоколів та приписів та надано роз’яснення дій у разі відмови від отримання акту, протоколу та припису.

    Також у ході навчань проаналізовано механізм здійснення позапланового інспектування при підозрі на харчові отруєння.

    Фахівці державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства також детально обговорили питання державного контролю за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин.

    На завершення кожен учасник пройшов фінальне тестування знань.





    Схожі новини
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби навчалися ефективно реагувати на різні санепідеміологічні ситуації регіону
  • На Херсонщині фахівцям Держпродспоживслужби провели навчання організації заходів санітарно-епідеміологічних розслідувань
  • На Херсонщині розглянуть організацію санітарно - епідеміологічних розслідувань
  • Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вчилися здійснювати внутрішній контроль в системі Служби
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Фотозвіти
Новини техніки
Рослинництво
Тваринництво
Відео

На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби навчалися ефективно реагувати на ускладнення санепідситуацій в регіоні


У Головному  управлінні  Держпродспоживслужби в Закарпатській області відбувся кількаденний семінар-нарада присвячений ефективному реагуванню на ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації в регіоні при виникненні масових інфекційних, неінфекційних захворювань та отруєнь.

Захід  проходив під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпадській області Івана Гуледзи та першого заступника начальника Головного управління  Держпродспоживслужби Василя Якобчука.

Участь у заході взяли представники Головного управління області, районних, міських управлінь та районних відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

Іван Гуледза наголосив, на важливості дотримання правил особистої гігієни, технології приготування страв, умов та термінів зберігання сировини та готових страв. Він зауважив, що вживання неякісних харчових продуктів стає основною причиною виникнення гострих кишкових інфекцій.

Учасники заходу в ході обговорень розглянули алгоритм дій у випадку групового захворювання на гострі кишкові інфекційні захворювання та як потрібно діяти при підозрі на харчові отруєння. Також увагу присутніх було акцентовано на необхідності дотримання термінів складання актів на позапланове інспектування, протоколів та приписів та надано роз’яснення дій у разі відмови від отримання акту, протоколу та припису.

Також у ході навчань проаналізовано механізм здійснення позапланового інспектування при підозрі на харчові отруєння.

Фахівці державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства також детально обговорили питання державного контролю за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин.

На завершення кожен учасник пройшов фінальне тестування знань.





Схожі новини
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби навчалися ефективно реагувати на різні санепідеміологічні ситуації регіону
  • На Херсонщині фахівцям Держпродспоживслужби провели навчання організації заходів санітарно-епідеміологічних розслідувань
  • На Херсонщині розглянуть організацію санітарно - епідеміологічних розслідувань
  • Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вчилися здійснювати внутрішній контроль в системі Служби
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.