Аграрний тиждень. Україна
» » На Черкащині відкрили першу равликову ферму
» » На Черкащині відкрили першу равликову ферму

На Черкащині відкрили першу равликову ферму


Повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Наразі на равликовій фермі в смт Єрки  підростає маточне поголів’я справжнього Великого середземноморського равлика.

«М’ясо равлика — це справжній гастрономічний делікатес з ніжною структурою  і з вишуканим тонким смаком, що складається з високоякісного і легкозасвоюваного білка, води і жирів», — розповів директор підприємства Михайло Морозюк.

Равлики практично не хворіють та потребують мінімального догляду. У Європі цей бізнес жартома називають «для ледачих», адже за півроку равлик повністю виростає, набираючи вагу в 30-40 разів, а взимку спить. До того ж, равлик не здатний штучно набирати вагу (наприклад, за рахунок інтенсивного годування) — це важлива дієтична особливість.

Нагадаємо, Китай готовий купувати український волоський горіх.

 

agravery.com





Схожі новини
  • Україна зменшила експорт олійних на 5%
  • Китай готовий купувати український волоський горіх
  • Власник найбільшої страусиної ферми розповів про особливості бізнесу
  • Кооперація для фермерів-виробників равликів це успішний експорт до ЄС
  • Світові ціни на горіхи у поточному році зростуть

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.