Повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.
Наразі на равликовій фермі в смт Єрки підростає маточне поголів’я справжнього Великого середземноморського равлика.
«М’ясо равлика — це справжній гастрономічний делікатес з ніжною структурою і з вишуканим тонким смаком, що складається з високоякісного і легкозасвоюваного білка, води і жирів», — розповів директор підприємства Михайло Морозюк.
Равлики практично не хворіють та потребують мінімального догляду. У Європі цей бізнес жартома називають «для ледачих», адже за півроку равлик повністю виростає, набираючи вагу в 30-40 разів, а взимку спить. До того ж, равлик не здатний штучно набирати вагу (наприклад, за рахунок інтенсивного годування) — це важлива дієтична особливість.
Нагадаємо, Китай готовий купувати український волоський горіх.
agravery.com
Использование специальной техники для сельскохозяйственных задач позволяет повысить качество и сохранность сухих
Докладніше