Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили знання з харчового законодавства та системи НАССР
АТУ»Новини»На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили знання з харчового законодавства та системи НАССР

На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили знання з харчового законодавства та системи НАССР

16 серпень, Розділ Новини, переглядів 2 617


У м. Кременчуці Полтавської області за ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області та Полтавського рибоохоронного патруля відбувся семінар на тему: «Вимоги українського харчового законодавства та система НАССР».

У заході взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби області, районних, міськрайонних управлінь, Полтавського рибоохоронного патруля та оператори ринку харчових продуктів рибодобувних та рибопереробних підприємств області.

Під час семінару учасники обговорили актуальні питання сучасного законодавства, гігієнічні вимоги до потужностей та відповідальність операторів ринку. Також було акцентовано увагу на необхідності застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.





Схожі новини
  • На Полтавщині відбувся семінар-навчання з актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби
  • На Закарпатті відбувся семінар - нарада щодо принципів впровадження і застосування системи НАССР
  • У Запорізькій області продовжуються навчання по принципам системи НАССР
  • У Вінниці Держпродспоживслужба та бізнес обговорили безпечність харчових продуктів
  • На Франківщині пройшли навчання щодо дотримання норм безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.