Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині обговорили нормативно-правове регулювання діяльності ветеринарних аптечних підприємств
» » На Вінниччині обговорили нормативно-правове регулювання діяльності ветеринарних аптечних підприємств

На Вінниччині обговорили нормативно-правове регулювання діяльності ветеринарних аптечних підприємств




У Вінницькій області пройшов семінар-практикум, присвячений обговоренню нормативно-правового регулювання діяльності аптечного підприємства у відносинах «виробник-споживач».

Організаторами заходу виступили Держпродспоживслужба та Державний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів і кормових добавок. Також були присутні представники аптечних підприємств, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та Вінницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

Розпочав захід начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук, який доповів присутнім про загальну організацію ветеринарного забезпечення у Вінницькій області.

У ході обговорення учасникам семінару заслухали доповіді про контроль обігу ветеринарних препаратів, стан наукового супроводу формування ринку якісних ветеринарних препаратів, кормових добавок та ефективного їх використання в Україні та виконання основних положень Закону України "Про ветеринарну медицину" в частині обігу ветеринарних препаратів, кормів, кормових добавок, роздрібної та оптової торгівлі ними.

Також увагу було приділено увагу регламентуючим документам підприємств оптової та роздрібної торгівлі ветеринарними препаратами та нормативним вимогам і правилам транспортування та зберігання ветеринарних препаратів, субстанцій, готових кормів, кормових добавок та засобів ветеринарної медицини у ветеринарних аптеках, гуртівнях, базах, складах.

Крім того, учасники заходу розглянули сучасні підходи до реєстрації ветеринарних препаратів та кормових добавок, особливості обігу та реалізації кормових добавок та стан  антибіотикотерапії у ветеринарній медицині.





Схожі новини
  • У Львові проходить міжнародна конференція, присвячена питанням контролю та застосування ветеринарних препаратів
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби допомогли споживачам повернути кошти за зіпсований товар та неякісно надані послуги
  • Держінспектори Закарпаття пройшли навчання щодо належного здійснення заходів державного нагляду у сфері господарської діяльності
  • На Вінниччині освітяни та Держпродспоживслужба обговорили медичне обслуговування школярів
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.