Аграрний тиждень. Україна
» » За додаткову переробку моркви можна отримати до 50% більшу ціну
» » За додаткову переробку моркви можна отримати до 50% більшу ціну

    За додаткову переробку моркви можна отримати до 50% більшу ціну


    За додаткову переробку моркви можна отримати до 50% більшу ціну

    Тиша і спокій панують у виробників моркви, тому що вже майже рік ціни знаходяться на невисокому але прийнятному рівні. Після стрімкого зростання на початку минулого сезону, всі мережі та ринки увійшли до спокійного та стабільного коригування рівня цін, в залежності від дати та наявної пропозиції на ринку.

    Наразі, ціна якісної моркви (в залежності від мережі супермаркетів та регіону) знаходиться на рівні від 8 до 13 грн/кг, а мита трохи дорожча та коштує від 11 до 15 грн/кг. Такі ціни дають змогу виробникам планувати виробництво на рівні не нижчому, як минулоріч та працювати над питанням відкриття нових ринків і нових продуктів.

    Новими продуктами можна назвати як нові бренди, що виводяться на ринок, так і продукти більш глибокої переробки ніж мийка. За додаткову ступінь підготовки продукції на українському ринку можна отримати від 10 до 50% більшу ціну, а можна й вийти на експортні високомаржинальні ринки, тому ця тема стає дедалі більш актуальною.

    Рівень цін на міжнародному ринку, наразі, є стабільним, при чому є ринки, де морква коштує до 20-23 грн/кг, та рівень конкуренції достатньо низький, тому більш наполеглива праця і розуміння міжнародних вимог можуть стати запорукою вищої рентабельності.

    ІЦ УАК за матеріалами Kurkul

    agroconf.org





    Схожі новини
  • ПРОГНОЗ: На українському ринку може виникнути дефіцит якісної моркви
  • Як змінюються ціни на овочі для борщу (25.02.2019-28.02.2019)?
  • Ціни на моркву б'ють рекорди
  • Українські овочі завойовують іноземні ринки
  • Фермери Польщі відзначають цінову стабільність на плодоовочевому ринку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

За додаткову переробку моркви можна отримати до 50% більшу ціну


За додаткову переробку моркви можна отримати до 50% більшу ціну

Тиша і спокій панують у виробників моркви, тому що вже майже рік ціни знаходяться на невисокому але прийнятному рівні. Після стрімкого зростання на початку минулого сезону, всі мережі та ринки увійшли до спокійного та стабільного коригування рівня цін, в залежності від дати та наявної пропозиції на ринку.

Наразі, ціна якісної моркви (в залежності від мережі супермаркетів та регіону) знаходиться на рівні від 8 до 13 грн/кг, а мита трохи дорожча та коштує від 11 до 15 грн/кг. Такі ціни дають змогу виробникам планувати виробництво на рівні не нижчому, як минулоріч та працювати над питанням відкриття нових ринків і нових продуктів.

Новими продуктами можна назвати як нові бренди, що виводяться на ринок, так і продукти більш глибокої переробки ніж мийка. За додаткову ступінь підготовки продукції на українському ринку можна отримати від 10 до 50% більшу ціну, а можна й вийти на експортні високомаржинальні ринки, тому ця тема стає дедалі більш актуальною.

Рівень цін на міжнародному ринку, наразі, є стабільним, при чому є ринки, де морква коштує до 20-23 грн/кг, та рівень конкуренції достатньо низький, тому більш наполеглива праця і розуміння міжнародних вимог можуть стати запорукою вищої рентабельності.

ІЦ УАК за матеріалами Kurkul

agroconf.org





Схожі новини
  • ПРОГНОЗ: На українському ринку може виникнути дефіцит якісної моркви
  • Як змінюються ціни на овочі для борщу (25.02.2019-28.02.2019)?
  • Ціни на моркву б'ють рекорди
  • Українські овочі завойовують іноземні ринки
  • Фермери Польщі відзначають цінову стабільність на плодоовочевому ринку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.