Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба й надалі підтримуватиме тісну комунікацію з профільними бізнес-асоціаціями
» » Держпродспоживслужба й надалі підтримуватиме тісну комунікацію з профільними бізнес-асоціаціями

Держпродспоживслужба й надалі підтримуватиме тісну комунікацію з профільними бізнес-асоціаціями




Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів продовжуватиме тісну комунікацію та розвиватиме співпрацю з профільними бізнес-асоціаціями. На цьому наголосила т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко під час зустрічі з членами Американської торговельної палати в Україні (ACC), у якій також взяв участь директор Департаменту фітосанітарної безпеки, контролю в сфері насінництва та розсадництва Андрій Челомбітко.

«Ми з вами напрацювали позитивну історію розвитку наших відносин, і Держпродспоживслужба зробить все можливе для того, аби рівень нашої співпраці залишився на такому ж високому рівні. Однак я вірю в те, що спільними зусиллями ми здатні вийти на вищу якість взаємодії», - наголосила Ольга Шевченко під час зустрічі.

За її словами, лише розуміння спільної відповідальності та усвідомлення необхідності об’єднання зусиль держави, бізнесу та споживача може покращити правила гри для всіх сторін та удосконалити роль держави у цьому процесі.

Під час заходу було обговорено ряд питань, які стосуються зняття торговельних бар’єрів для доступу агарної продукції на зовнішні ринки, розробки нормативно-правової бази та залучення бізнесової громадськості до напрацювання та реалізації управлінських рішень.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба продовжує працювати у штатному режимі
  • Держпродспоживслужба та бізнес обговорили питання удосконалення законодавства у сфері захисту рослин
  • Представники Держпродспоживслужби, громадськості та бізнесу обговорили ряд питань щодо експорту зернових та зміни в законодавстві щодо ГМО
  • Держпродспоживслужба та бізнес обговорили ряд актуальних питань щодо виробництва та міжнародної торгівлі харчовими продуктами
  • Володимир Лапа та представники АСС обговорили проблеми зернової галузі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.