Аграрний тиждень. Україна
» » Україна бореться з фальсифікатом спільно з Інтерполом і Європолом – експерт FAO
» » Україна бореться з фальсифікатом спільно з Інтерполом і Європолом – експерт FAO

Україна бореться з фальсифікатом спільно з Інтерполом і Європолом – експерт FAO


Україна є активним учасником глобальної операції Інтерполу і Європолу з боротьби з фальсифікатом харчової продукції. Про це повідомив заступник координатора продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO) в Україні Михайло Малков 14 листопада 2019 року на прес-конференції з нагоди презентації проєкту «СТОП Фальсифікат».

«FAO традиційно підтримує такого роду ініціативи. Зокрема, ми долучені до спільної операції Інтерполу і Європолу з боротьби із фальсифікатом харчових продуктів. Україна вже другий рік є членом цієї глобальної операції», - зазначив Михайло Малков.

За його словами, у боротьбі з розповсюдженням фальсифікованих харчових продуктів FAO дуже сподівається на взаємодію не тільки з Державною службою України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів і Міністерством розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, а й Міністерством внутрішніх справ.

«З нашої точки зору, Міністерство внутрішніх справ має взяти в цьому активнішу участь», - заявив експерт.

Крім того, співпраця у цьому напрямку налагоджена і з Єврокомісією, який приділяє питанням боротьби з фальсифікатом велику увагу, особливо в частині боротьби з фальсифікатом органічної продукції.





Схожі новини
  • Ми боремося не з виробниками, а з явищем фальсифікації продукції, - Голова Громадської ради при Держпродспоживслужбі
  • Робота всіх лабораторій Держпродспоживслужби буде відкритою – встановлять вебкамери
  • Ініціатива громадськості щодо боротьби з фальсифікатом харчових продуктів – у топ-пріоритетах діяльності Уряду, - Тарас Висоцький
  • В Україні стартує масштабний медійний проєкт «СТОП Фальсифікат»
  • Фахівці Держпродспоживслужби візьмуть участь у прес-конференції з нагоди старту проекту «СТОП Фальсифікат»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.