Аграрний тиждень. Україна
» » Фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у роботі форуму з питань розбудови рибного господарства України
» » Фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у роботі форуму з питань розбудови рибного господарства України

Фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у роботі форуму з питань розбудови рибного господарства України











21 та 22 листопада 2019 року у рамках міжнародної спеціалізованої виставки-форуму рибної індустрії та риболовного хобі «Fish Business Ukraine 2019» відбувся ряд панельних дискусій щодо розбудови рибного господарства України. Даний захід було організовано за сприянням Державного агентства рибного господарства України та компанії Євроіндекс.

У продовж роботи форуму у заході взяли участь директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Дерджпродспоживслужби Борис Кобаль, заступник начальника відділу зовнішніх відносин та зв'язків з Європейським Союзом Дерджпродспоживслужби Тетяна Яковенко.

Відбулися панельні дискусії стосовно здійснення державного контролю(нагляду) на потужностях рибної галузі та вирішення проблем вітчизняного експорту риби та рибних продуктів, перспектив розширення географії експортних поставок української продукції.

Учасники обговорили питання стратегічного бачення майбутнього розвитку рибної галузі України, розбудови вітчизняного рибного господарства на основі європейського досвіду, впливу екології на розвиток рибної галузі нашої держави. Особливу увагу учасники заходу приділили питанням законодавчого забезпечення рибного бізнесу в Україні.  

Під час обговорення відбувалися активні  дискусії, де кожен з учасників мав змогу задати питання чи запропонувати власні практичні пропозиції.





Схожі новини
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби та Держрибагенства провели нараду з питань ефективного впровадження системи HACCP
  • Фахівці Держпродспоживслужби пройшли міжнародні навчання щодо профілактики антимікробної резистентності
  • Україна та Білорусь обговорили ряд питань взаємної торгівлі
  • Держпродспоживслужба та ЄБА обговорили актуальні питання ветеринарної галузі
  • Фахівці Держпродспоживслужби та громадськість з усієї України обговорили сертифікацію вантажів з харчовими продуктами для експорту

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.