Аграрний тиждень. Україна
» » На Івано-Франківщині проаналізували основні питання діяльності Держпродспоживслужби
» » На Івано-Франківщині проаналізували основні питання діяльності Держпродспоживслужби

    На Івано-Франківщині проаналізували основні питання діяльності Держпродспоживслужби












    13 грудня 2019 року на базі Івано-Франківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини відбулася виїзна нарада з обговорення актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби під головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького.

    У заході також взяли участь т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка, керівники структурних підрозділів Держпродспоживслужби та начальники Головних управлінь Держпродспоживслужби в областях.

    Під час роботи Марія Савка наголосила на важливості напрямків роботи, що акумулювала Держпродспоживслужба. За її словами, саме якісне та професійне вирішення Службою поставлених завдань, співпраця з органами місцевої влади, профілактична та інформаційно-роз’яснювальна робота забезпечили в області стабільну епізоотичну ситуацію та ефективне впровадження ряду регіональних програм, однією з яких є регіональна цільова програма «Дітям Прикарпаття – якісне харчування», що спрямована на забезпечення якісного харчування в навчальних закладах.

    Як зазначив Тарас Висоцький, за умови взаємодії органів влади усіх рівнів ніщо не завадить Держпродспоживслужбі у повній мірі виконувати свої функціональні повноваження, адже суспільство очікує високого результату.

    Заступник Міністра зауважив, що основна ціль виїзного формату зустрічі – побачити, проаналізувати та оцінити, чим живе регіон. Тому такі наради планується проводити в усіх областях України.

    У свою чергу на відкритості та прозорості діяльності, а також на необхідності забезпечити вільний доступ населення та громадськості до результатів роботи Служби наголосила т. в. о. Держпродспоживслужби Ольга Шевченко. На її переконання, досягненню завдань, які стоять перед Держпродспоживслужбою, сприятиме, в тому числі, діджиталізація, яка дозволить оптимізувати діяльність Служби, зробити її орієнтованою на суспільство.

    Представники Держпродспоживслужби різних областей України під час наради обговорили питання безпечності харчування в навчальних закладах, якому приділяється особлива увага Уряду України, проведення лабораторних випробувань, досліджень та експертизи під час здійснення державного нагляду.

    У ході роботи також йшлося про організацію санітарно-епідеміологічних розслідувань спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед населення, лабораторний контроль харчових продуктів, актуальні питання реалізації державної політики у сфері карантину, захисту рослин та насінництва.

    У процесі живого спілкування та предметних дискусій учасники обмінялись досвідом, регіональними напрацюваннями в різних галузях діяльності з метою формування єдиних стратегічних тенденцій виконання повноважень  та моделей розв’язання проблемних питань.





    Схожі новини
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили проблемні питання у сфері захисту прав споживачів
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з антикорупційного законодавства
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби області пройдуть навчання з удосконалення роботи та антикорупційного законодавства
  • Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за перший квартал
  • Оголошено конкурси на вакантні посади керівників Головних управлінь Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Івано-Франківщині проаналізували основні питання діяльності Держпродспоживслужби












13 грудня 2019 року на базі Івано-Франківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини відбулася виїзна нарада з обговорення актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби під головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького.

У заході також взяли участь т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка, керівники структурних підрозділів Держпродспоживслужби та начальники Головних управлінь Держпродспоживслужби в областях.

Під час роботи Марія Савка наголосила на важливості напрямків роботи, що акумулювала Держпродспоживслужба. За її словами, саме якісне та професійне вирішення Службою поставлених завдань, співпраця з органами місцевої влади, профілактична та інформаційно-роз’яснювальна робота забезпечили в області стабільну епізоотичну ситуацію та ефективне впровадження ряду регіональних програм, однією з яких є регіональна цільова програма «Дітям Прикарпаття – якісне харчування», що спрямована на забезпечення якісного харчування в навчальних закладах.

Як зазначив Тарас Висоцький, за умови взаємодії органів влади усіх рівнів ніщо не завадить Держпродспоживслужбі у повній мірі виконувати свої функціональні повноваження, адже суспільство очікує високого результату.

Заступник Міністра зауважив, що основна ціль виїзного формату зустрічі – побачити, проаналізувати та оцінити, чим живе регіон. Тому такі наради планується проводити в усіх областях України.

У свою чергу на відкритості та прозорості діяльності, а також на необхідності забезпечити вільний доступ населення та громадськості до результатів роботи Служби наголосила т. в. о. Держпродспоживслужби Ольга Шевченко. На її переконання, досягненню завдань, які стоять перед Держпродспоживслужбою, сприятиме, в тому числі, діджиталізація, яка дозволить оптимізувати діяльність Служби, зробити її орієнтованою на суспільство.

Представники Держпродспоживслужби різних областей України під час наради обговорили питання безпечності харчування в навчальних закладах, якому приділяється особлива увага Уряду України, проведення лабораторних випробувань, досліджень та експертизи під час здійснення державного нагляду.

У ході роботи також йшлося про організацію санітарно-епідеміологічних розслідувань спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед населення, лабораторний контроль харчових продуктів, актуальні питання реалізації державної політики у сфері карантину, захисту рослин та насінництва.

У процесі живого спілкування та предметних дискусій учасники обмінялись досвідом, регіональними напрацюваннями в різних галузях діяльності з метою формування єдиних стратегічних тенденцій виконання повноважень  та моделей розв’язання проблемних питань.





Схожі новини
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили проблемні питання у сфері захисту прав споживачів
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з антикорупційного законодавства
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби області пройдуть навчання з удосконалення роботи та антикорупційного законодавства
  • Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за перший квартал
  • Оголошено конкурси на вакантні посади керівників Головних управлінь Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.