Аграрний тиждень. Україна
» » На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з антикорупційного законодавства
» » На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з антикорупційного законодавства

На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з антикорупційного законодавства



Днями фахівці Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області провели комплексний семінар-навчання з актуальних питань роботи Служби, проблем та шляхів їх вирішення і напрямків вдосконалення.

Участь у заході взяли фахівці управлінь та відділів Головного управління, районних та міських державних лікарень ветеринарної медицини, державних міжрайонних та регіональної лабораторій Держпродспоживслужби, Івано-Франківської та Калуської державних міських лабораторій ветсанекспертизи, фахівці відділів ДУ «Івано-Франківська фітосанітарна лабораторія»,  а також головні бухгалтери установ Держпродспоживслужби.

На початку заходу учасники прослухали курс навчання з вивчення та аналізу основних норм  та вимог антикорупційного законодавства, а також з питань охорони праці та пожежної безпеки. 

У ході заходу фахівці працювали за напрямками: безпечність харчових продуктів та ветеринарна медицина, дотримання санітарного законодавства та лабораторно-діагностична робота, фітосанітарна безпека, а також фінансовий та бухгалтерський облік.

На завершення навчання з метою перевірки  та закріплення вивченого матеріалу  усі учасники пройшли тестування.





Схожі новини
  • На Волині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили свої знання з антикорупційного законодавства
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби області пройдуть навчання з удосконалення роботи та антикорупційного законодавства
  • На Херсонщині ветеринарні фахівці вчилися приборкувати АЧС
  • На Житомирщині відбулися навчання щодо засад антикорупційного законодавства
  • На Івано-Франківщині пройшли навчання для спеціалістів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.