Днями фахівці Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області провели комплексний семінар-навчання з актуальних питань роботи Служби, проблем та шляхів їх вирішення і напрямків вдосконалення.
Участь у заході взяли фахівці управлінь та відділів Головного управління, районних та міських державних лікарень ветеринарної медицини, державних міжрайонних та регіональної лабораторій Держпродспоживслужби, Івано-Франківської та Калуської державних міських лабораторій ветсанекспертизи, фахівці відділів ДУ «Івано-Франківська фітосанітарна лабораторія», а також головні бухгалтери установ Держпродспоживслужби.
На початку заходу учасники прослухали курс навчання з вивчення та аналізу основних норм та вимог антикорупційного законодавства, а також з питань охорони праці та пожежної безпеки.
У ході заходу фахівці працювали за напрямками: безпечність харчових продуктів та ветеринарна медицина, дотримання санітарного законодавства та лабораторно-діагностична робота, фітосанітарна безпека, а також фінансовий та бухгалтерський облік.
На завершення навчання з метою перевірки та закріплення вивченого матеріалу усі учасники пройшли тестування.