Аграрний тиждень. Україна
» » Близько 1200 ветеринарних препаратів та кормів зареєстрували в Україні за рік
» » Близько 1200 ветеринарних препаратів та кормів зареєстрували в Україні за рік

Близько 1200 ветеринарних препаратів та кормів зареєстрували в Україні за рік


Близько 1200 ветеринарних препаратів та кормів зареєстрували в Україні за рік

 Цього тижня про результати роботи у 2019 році відзвітувала Державна фармакологічна комісія ветеринарної медицини. Засідання комісії пройшло у Державному науково-контрольному інституті біотехнології і штамів мікроорганізмів. Участь у заході взяли також представники Держпродспоживслужби.


 
“Упродовж 2019 року члени комісії провели 4 спільних засідання, 8 засідань секції ветеринарних препаратів та кормових добавок, а також 4 засідання секції імунологічних препаратів. Окрім того за поточний рік комісією розглянуто 3093 реєстраційних матеріалів, рекомендовано до державної реєстрації 1184 ветеринарні препарати, корми та кормові добавки, до перереєстрації – 783, а також внесені зміни до 522 реєстраційних досьє. Ветеринарних препаратів, кормів та кормових добавок вітчизняного виробництва зареєстровано у два рази більше у порівняні з закордонними виробниками”, – повідомили в Державній службі з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
 
Крім того, під час засідання обговорювались заходи, які необхідно впровадити задля боротьби з АЧС та ухвалено план роботи на 2020 рік.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби та науковці підбили підсумки роботи Державної фармакологічної комісії ветеринарної медицини за 2019 рік
  • На Вінниччині обговорили нормативно-правове регулювання діяльності ветеринарних аптечних підприємств
  • У Львові проходить міжнародна конференція, присвячена питанням контролю та застосування ветеринарних препаратів
  • Вітчизняні ветпрепарати слід виробляти за європейськими нормами
  • Громадська рада при Держветфітослужбі проведе слухання

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.