Аграрний тиждень. Україна
» » У 2019 році Держпродспоживслужба Чернігівської області проведе 39 аудитів системи НАССР в регіоні
» » У 2019 році Держпродспоживслужба Чернігівської області проведе 39 аудитів системи НАССР в регіоні

    У 2019 році Держпродспоживслужба Чернігівської області проведе 39 аудитів системи НАССР в регіоні



    09 липня 2019 року Чернігівська регіональна торгово-промислова палата в рамках німецько-українського партнерського проекту торгово-промислових палат організувала семінар для представників малого та середнього бізнесу з галузі харчової промисловості у Чернігівської області.

    Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області також долучились до заходу та надали свою експертну підтримку.

    Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен наголосив на важливості впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Він зауважив, що з 20 вересня 2019 року система НАССР є обов’язковою і для малих потужностей, в тому числі постачальників та перевізників харчових продуктів, закладів громадського харчування та харчоблоків дошкільних та освітніх закладів.

    Юрій Павлішен поінформував присутніх про порядок проведення перевірок за дотриманням законодавства в сфері харчової безпеки на підприємствах і зазначив, що на 2019 рік заплановано провести 39 аудитів системи НАССР спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

     Також він наголосив, що нові вимоги законодавства зможуть захистити споживачів від потенційно шкідливої продукції та дадуть змогу підвищити безпечність вітчизняних продуктів харчування і відкрити нові ринки збуту для української продукції.

    Під час навчання учасників заходу ознайомили з основними принципами та передумовами системи НАССР, особливостями її впровадження та дотримання під час роботи.

    Впродовж семінару всі охочі мали змогу поспілкуватися з експертами та отримати відповіді на проблемні питання.





    Схожі новини
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар для представників закладів громадського харчування
  • У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР
  • У Запорізькій області продовжуються навчання по принципам системи НАССР
  • На Чернігівщині інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
  • На Чернігівщині відбулися навчання щодо впровадження системи НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У 2019 році Держпродспоживслужба Чернігівської області проведе 39 аудитів системи НАССР в регіоні



09 липня 2019 року Чернігівська регіональна торгово-промислова палата в рамках німецько-українського партнерського проекту торгово-промислових палат організувала семінар для представників малого та середнього бізнесу з галузі харчової промисловості у Чернігівської області.

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області також долучились до заходу та надали свою експертну підтримку.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен наголосив на важливості впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Він зауважив, що з 20 вересня 2019 року система НАССР є обов’язковою і для малих потужностей, в тому числі постачальників та перевізників харчових продуктів, закладів громадського харчування та харчоблоків дошкільних та освітніх закладів.

Юрій Павлішен поінформував присутніх про порядок проведення перевірок за дотриманням законодавства в сфері харчової безпеки на підприємствах і зазначив, що на 2019 рік заплановано провести 39 аудитів системи НАССР спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

 Також він наголосив, що нові вимоги законодавства зможуть захистити споживачів від потенційно шкідливої продукції та дадуть змогу підвищити безпечність вітчизняних продуктів харчування і відкрити нові ринки збуту для української продукції.

Під час навчання учасників заходу ознайомили з основними принципами та передумовами системи НАССР, особливостями її впровадження та дотримання під час роботи.

Впродовж семінару всі охочі мали змогу поспілкуватися з експертами та отримати відповіді на проблемні питання.





Схожі новини
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар для представників закладів громадського харчування
  • У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР
  • У Запорізькій області продовжуються навчання по принципам системи НАССР
  • На Чернігівщині інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
  • На Чернігівщині відбулися навчання щодо впровадження системи НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.