Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті Держпродспоживслужба оштрафували підприємця на 25 тисяч гривень за порушення гігієнічних вимог
» » На Закарпатті Держпродспоживслужба оштрафували підприємця на 25 тисяч гривень за порушення гігієнічних вимог

На Закарпатті Держпродспоживслужба оштрафували підприємця на 25 тисяч гривень за порушення гігієнічних вимог


У ході проведення планового заходу державного нагляду (контролю) проведення у сфері безпечності харчових продуктів одного із суб’єктів господарювання, який здійснює свою діяльність на Закарпатті, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області  зафіксували низку порушень чинного законодавства у частині порушення правил дотримання гігієнічних вимог.

За результатами проведеного заходу державного нагляду (контролю) фахівці Держпродспоживслужби склали акт, на підставі якого головний державний інспектор Головного управління  Держпродспоживслужби області  виніс  постанову про накладення на суб’єкта господарювання штрафу в розмірі 25 тисяч 038  гривень (шість мінімальних заробітних плат у 2019 році ).

Суб’єкт господарювання оскаржив вказану постанову, однак, за розглядом справи у судах першої та апеляційної інстанцій, постанова про стягнення  штрафу  Головного управління  була залишена в силі, і на сьогодні вона направлена  на примусове  виконання до  Державної виконавчої служби.





Схожі новини
  • Гіпермаркет продукцією якого отруїлися черкасці, сплатить державі майже 130 тисяч гривень штрафу
  • За недотримання вимог безпечності харчових продуктів закарпатського підприємця оштрафовано на 42 тисячі гривень
  • На Кіровоградщині підприємця оштрафували на 42 тис грн за порушення вимог законодавства щодо безпечності харчових продуктів
  • На Кіровоградщині за порушення вимог законодавства щодо безпечності харчових продуктів одне із підприємств оштрафували на понад 40 тис. грн
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.