Аграрний тиждень. Україна
» » На Донеччині обговорили заходи з профілактики грипу птиці
» » На Донеччині обговорили заходи з профілактики грипу птиці

На Донеччині обговорили заходи з профілактики грипу птиці


23 січня 2020 року під головуванням т.в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Володимира Кирилюка відбулася нарада щодо профілактики та діагностики грипу птиці.

         У нараді взяли участь фахівці районних та міських управлінь Головного управління, а також спеціалісти районних і міських державних лікарень ветеринарної медицини, спеціалісти Донецької регіональної лабораторії Держпродспоживслужби. Також до наради долучилися спеціалісти Департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації, та представники всіх птахогосподарств області.

         Під час обговорення учасники розглянули шляхи розповсюдження, методи діагностики та профілактики пташиного грипу. Представникам птахогосподарств області запропоновано посилити увагу питанню біологічної безпеки і додатковим заходам біозахисту, які є основними у профілактиці пташиного грипу, а також забезпечити виконання вимог Інструкції з профілактики та ліквідації грипу птиці.

         Усі присутні мали можливість отримати додаткові роз’яснення та рекомендації посилення заходів з профілактики грипу птиці та антропозоонозу у найменш захищених організованих колективах людей – дитячих навчальних і оздоровчих закладах і лікарняних установах області.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби Запоріжжя та представники птахогосподарств обговорили питання профілактики грипу птиці
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили основні завдання та можливі ризики в 2020 році
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби області пройдуть навчання з удосконалення роботи та антикорупційного законодавства
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.