Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті напрацювали спільні заходи з детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами
» » На Закарпатті напрацювали спільні заходи з детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами

На Закарпатті напрацювали спільні заходи з детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами


Заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області Світлана Голінка взяла участь у спільній нараді, що відбулася в Управлінні Держпраці у Закарпатській області за участі керівників державних установ краю – соціальних партнерів, зокрема Управління Держпраці, Закарпатського обласного центру зайнятості, ГУ Держпродспоживслужби, ПФУ в Закарпатській області та Закарпатської обласної ради профспілок.

Головна мета заходу – координування спільних дій, спрямованих на виконання доручення Прем'єр-міністра України про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами.

Під час наради одним із головних питань було обговорення проведення із суб'єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування, інформаційно-роз’яснювальної роботи стосовно неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Представники Управління Держпраці поділилися власним досвідом щодо налагодження такої профілактичної діяльності та зупинилися на практичних моментах.

На завершення сторони визначили шляхи своєї подальшої співпраці і обговорили проект плану спільних заходів з метою легалізації трудових відносин в області.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба та Держпраці Херсонщини підбили підсумки співпраці за 2019 рік та обговорили подальші заходи роботи
  • На Закарпатті обговорили питання забезпечення якісного та безпечного харчування в закладах освіти
  • На Івано-Франківщині обговорять питання організації роботи ринків та захисту прав споживачів при купівлі товарів на ринках
  • 19.04.2019 на Івано-Франківщині обговорять питання організації роботи ринків та захисту прав споживачів при купівлі товарів на ринках
  • Держпродспоживслужба та Держпраці підписали меморандум про співпрацю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.