12 лютого 2020 року Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області розпочало санітарно-епідеміологічне розслідування спалаху та обстеження закладу громадського харчування з відбором проб для проведення відповідних лабораторних досліджень з метою встановлення причин та умов виникнення захворювань.
Так, за оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області 11.02.2020 о 21:45 від Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про госпіталізацію до інфекційного відділення Сколівської центральної районної лікарні 14 осіб, у тому числі 4 дитини, з попереднім діагнозом: «Харчове отруєння».
Всі постраждалі харчувалися в закладі громадського харчування відпочинково-оздоровчого комплексу «Рандеву».
Потужності закладу громадського харчування не зареєстровано в Державному реєстрі потужностей.
Попередні заходи державного нагляду (контролю) у закладі громадського харчування працівниками Головного управління не проводилися.
Санітарно-епідеміологічне розслідування триває.