Аграрний тиждень. Україна
» » Стало відомо, що з полуфабрикатів українці купують найчастіше
» » Стало відомо, що з полуфабрикатів українці купують найчастіше

    Стало відомо, що з полуфабрикатів українці купують найчастіше


    Стало відомо, що з полуфабрикатів українці купують найчастіше

    Як свідчить дослідження ринку заморожених напівфабрикатів України, в останні роки ринок постійно розвивається, і конкуренти збільшують, хоча і в невеликих обсягах, виробництво продукції.

    Такій тенденції сприяє і те, що промисловий спосіб заморозки дозволяє відразу заготовлювати великі обсяги напівфабрикатів, а це сприяє ефективності виробництва.

    Крім того, при промисловому способі використовується так звана шокова заморозка при дуже низьких температурах, а це в свою чергу дозволяє зберегти по максимуму корисні речовини в продуктах харчування.

    Що стосується переваг, то рейтинг напівфабрикатів України свідчить: пальма першості тут належить м’ясним напівфабрикатам. На їх частку припадає понад 95% українського ринку. Відповідно частка рибних напівфабрикатів коливається від 4% до 5%.

    Якщо подивитися, який заморожений продукт очолить рейтинг напівфабрикатів України, то з’ясується, що протягом останніх років це будуть пельмені. Практично кожна компанія, яка виробляє заморожені напівфабрикати, виробляє також і пельмені.

    Крім пельменів, згідно з дослідженнями компанії Pro-Consulting, все більшою популярністю у покупців починають користуватися також курячі напівфабрикати, заморожені млинці і котлети.

    На ринок напівфабрикатів України серед інших чинників впливають процеси урбанізації, збільшення серед працюючих частки жінок, а також те, що все більша кількість людей вважає за краще харчуватися не вдома, чому сприяє зростання доходів населення.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Відповідальним українським виробникам заморожених продуктів не страшні перевірки якості своєї продукції на відповідність нормам ДСТУ
  • Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції
  • У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%
  • Ветеринарна міліція вилучила з обігу понад 4,3 тонни неякісної продукції тваринного походження
  • "Хлібпром" позбувся двох заводів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Стало відомо, що з полуфабрикатів українці купують найчастіше


Стало відомо, що з полуфабрикатів українці купують найчастіше

Як свідчить дослідження ринку заморожених напівфабрикатів України, в останні роки ринок постійно розвивається, і конкуренти збільшують, хоча і в невеликих обсягах, виробництво продукції.

Такій тенденції сприяє і те, що промисловий спосіб заморозки дозволяє відразу заготовлювати великі обсяги напівфабрикатів, а це сприяє ефективності виробництва.

Крім того, при промисловому способі використовується так звана шокова заморозка при дуже низьких температурах, а це в свою чергу дозволяє зберегти по максимуму корисні речовини в продуктах харчування.

Що стосується переваг, то рейтинг напівфабрикатів України свідчить: пальма першості тут належить м’ясним напівфабрикатам. На їх частку припадає понад 95% українського ринку. Відповідно частка рибних напівфабрикатів коливається від 4% до 5%.

Якщо подивитися, який заморожений продукт очолить рейтинг напівфабрикатів України, то з’ясується, що протягом останніх років це будуть пельмені. Практично кожна компанія, яка виробляє заморожені напівфабрикати, виробляє також і пельмені.

Крім пельменів, згідно з дослідженнями компанії Pro-Consulting, все більшою популярністю у покупців починають користуватися також курячі напівфабрикати, заморожені млинці і котлети.

На ринок напівфабрикатів України серед інших чинників впливають процеси урбанізації, збільшення серед працюючих частки жінок, а також те, що все більша кількість людей вважає за краще харчуватися не вдома, чому сприяє зростання доходів населення.

ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

agroconf.org





Схожі новини
  • Відповідальним українським виробникам заморожених продуктів не страшні перевірки якості своєї продукції на відповідність нормам ДСТУ
  • Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції
  • У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%
  • Ветеринарна міліція вилучила з обігу понад 4,3 тонни неякісної продукції тваринного походження
  • "Хлібпром" позбувся двох заводів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.