Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції
АТУ»Новини»Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції

    Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції


    У рамках програми контролю якості харчових продуктів у травні-червні 2019 року відбулося добровільне тестування морозива та заморожених напівфабрикатів провідних вітчизняних виробників – членів Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти".

    Заморожена продукція досліджувалась за фізико-хімічними, органо-лептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками, зразки якої були протестовані в лабораторії ДП «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів».

    За результатами проведених досліджень було встановлено, що вся продукція, яка тестувалася, відповідає нормам і вимогам нормативних документів (ДСТУ) на її виробництво.

    Таким чином українські виробники вкотре довели, що навіть у непростих економічних реаліях і умовах браку сировини вони виробляють продукт найвищої якості.

    Детальніше з результатами досліджень можна ознайомитись на сайті Асоціації.





    Схожі новини
  • В Україні протестували морозиво та заморожені продукти
  • Морозиво і напівфабрикати перевірили
  • Незмінно якісна продукція
  • Україна нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів
  • У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції

08 липень, Розділ Новини, переглядів 5 610

У рамках програми контролю якості харчових продуктів у травні-червні 2019 року відбулося добровільне тестування морозива та заморожених напівфабрикатів провідних вітчизняних виробників – членів Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти".

Заморожена продукція досліджувалась за фізико-хімічними, органо-лептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками, зразки якої були протестовані в лабораторії ДП «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів».

За результатами проведених досліджень було встановлено, що вся продукція, яка тестувалася, відповідає нормам і вимогам нормативних документів (ДСТУ) на її виробництво.

Таким чином українські виробники вкотре довели, що навіть у непростих економічних реаліях і умовах браку сировини вони виробляють продукт найвищої якості.

Детальніше з результатами досліджень можна ознайомитись на сайті Асоціації.





Схожі новини
  • В Україні протестували морозиво та заморожені продукти
  • Морозиво і напівфабрикати перевірили
  • Незмінно якісна продукція
  • Україна нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів
  • У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.