Аграрний тиждень. Україна
» » Відповідальним українським виробникам заморожених продуктів не страшні перевірки якості своєї продукції на відповідність нормам ДСТУ
» » Відповідальним українським виробникам заморожених продуктів не страшні перевірки якості своєї продукції на відповідність нормам ДСТУ

    Відповідальним українським виробникам заморожених продуктів не страшні перевірки якості своєї продукції на відповідність нормам ДСТУ


    Сьогодні якість продукції та її безпека відіграють все більшу роль у економіці нашої країни в цілому та окремих підприємств зокрема. Саме тому, вже четвертий рік поспіль Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» проводить добровільне тестування морозива та заморожених напівфабрикатів провідних вітчизняних підприємств-членів Асоціації з метою здійснення контролю якості харчових продуктів. Починаючи з 2016 року і по сьогодні, у лабораторіях «Укрметртестстандарт» і «Київоблстандартметрологія» було досліджено понад 64 зразки морозива та більше 30 зразків заморожених напівфабрикатів.

    У жовтні-листопаді 2019 року, представники Асоціації досліджували заморожену продукцію в лабораторії ДП «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів». Щоб отримати цілісну та об'єктивну картину даних якості, продукцію перевіряли за фізико-хімічними, органолептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками.

    Дослідження показали, що всі протестовані зразки повністю відповідають нормам і вимогам відповідних ДСТУ на їх виробництво.

    Також слід зазначити, що нормативні документи, якими користуються вітчизняні компанії при виробництві морозива і заморожених продуктів, розроблені фахівцями Асоціації, на сьогодні відповідають потребам ринку, сприяють розвитку вільної торгівлі, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції та унеможливлюють їх використання з метою введення в оману споживачів. Для покупців, які сьогодні все більше схильні вибирати якісну і безпечну їжу, цей фактор має величезне значення і стимулює їх споживати вітчизняну продукцію.

    Детальніше із дослідженням можна ознайомитись за посиланням.





    Схожі новини
  • Освіжаюче, смачне і якісне!
  • Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції
  • Морозиво і напівфабрикати перевірили
  • У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%
  • Україна нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Відповідальним українським виробникам заморожених продуктів не страшні перевірки якості своєї продукції на відповідність нормам ДСТУ


Сьогодні якість продукції та її безпека відіграють все більшу роль у економіці нашої країни в цілому та окремих підприємств зокрема. Саме тому, вже четвертий рік поспіль Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» проводить добровільне тестування морозива та заморожених напівфабрикатів провідних вітчизняних підприємств-членів Асоціації з метою здійснення контролю якості харчових продуктів. Починаючи з 2016 року і по сьогодні, у лабораторіях «Укрметртестстандарт» і «Київоблстандартметрологія» було досліджено понад 64 зразки морозива та більше 30 зразків заморожених напівфабрикатів.

У жовтні-листопаді 2019 року, представники Асоціації досліджували заморожену продукцію в лабораторії ДП «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів». Щоб отримати цілісну та об'єктивну картину даних якості, продукцію перевіряли за фізико-хімічними, органолептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками.

Дослідження показали, що всі протестовані зразки повністю відповідають нормам і вимогам відповідних ДСТУ на їх виробництво.

Також слід зазначити, що нормативні документи, якими користуються вітчизняні компанії при виробництві морозива і заморожених продуктів, розроблені фахівцями Асоціації, на сьогодні відповідають потребам ринку, сприяють розвитку вільної торгівлі, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції та унеможливлюють їх використання з метою введення в оману споживачів. Для покупців, які сьогодні все більше схильні вибирати якісну і безпечну їжу, цей фактор має величезне значення і стимулює їх споживати вітчизняну продукцію.

Детальніше із дослідженням можна ознайомитись за посиланням.





Схожі новини
  • Освіжаюче, смачне і якісне!
  • Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції
  • Морозиво і напівфабрикати перевірили
  • У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%
  • Україна нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.