Аграрний тиждень. Україна
» » Південно-Західна регіональна служба держветсанконтролю підбила підсумки роботи у 2019 році
» » Південно-Західна регіональна служба держветсанконтролю підбила підсумки роботи у 2019 році

Південно-Західна регіональна служба держветсанконтролю підбила підсумки роботи у 2019 році





З метою підбиття підсумків виконання завдань у 2019 році, визначення порядку подальшої реалізації заходів, спрямованих на забезпечення епізоотичного благополуччя запланованих на 2020 рік, на базі Шепетівського прикордонного інспекційного пункту ветеринарної медицини в місті Ізяслав (Хмельницька область) відбулася підсумкова виробнича нарада Південно-Західної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті.

У заході взяв участь заступник директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Артем Саєнко.

Під час виробничої наради була проаналізована робота структурних підрозділів та розглянуті питання дотримання вимог нормативно-правових актів в умовах наближення законодавства до норм ЄС, фінансово-бюджетної дисципліни та ефективності виконання бюджетних коштів.

Начальник Південно-Західної регіональної служби держветсанконтролю Едуард Журибеда наголосив на необхідності забезпечення належного рівня як міжвідомчої, так і внутрішньої комунікації, проведення широкої роз’яснювальної роботи серед осіб, що займаються підприємницькою діяльність та експортують і імпортують продукцію, з актуальних питань, які відносяться до компетенції Держпродспоживслужби, а також зміцнення служби шляхом підвищення фахового рівня спеціалістів Служби.

Під час проведення наради учасники відвідали одне із підприємств з виробництва меду, де були ознайомлені з роботою підприємства та методами контролю вхідної сировини і готової продукції.





Схожі новини
  • На Сумщині представники фахового середовища обговорили особливості здійснення державного контролю на кордоні
  • Держпродспоживслужба провела семінар-нараду щодо організації та здійснення державного контролю на кордоні
  • На Харківщині Держпродспоживслужба та науковці обговорили здійснення державного та ветеринарно-санітарного контролю на кордоні
  • У Харкові представники держветсанконтролю та бізнесу обговорили зміни у харчовому законодавстві
  • Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за перший квартал

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.