Аграрний тиждень. Україна
» » У Запоріжжі обговорили питання функціонування агропродовольчих ринків
» » У Запоріжжі обговорили питання функціонування агропродовольчих ринків

У Запоріжжі обговорили питання функціонування агропродовольчих ринків



Відбулось засідання Запорізької міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва під головуванням радника міського голови Валерія Еделєва.

Особливу увагу під час засідання було приділено функціонуванню місцевих ринків, що реалізують харчову продукцію та їх готовності до весняно-літнього сезону.

З доповіддю з цього питання виступив в.о. начальника Запорізького міського управління ГУ Держпродспоживслужби у Запорізькій області Сергій Приходько. Зокрема, були озвучені вимоги щодо функціонування агропродовольчих ринків, передбачені законодавством, та перелік зафіксованих порушень.

 Наразі у місті Запоріжжі із зареєстрованих 18 агропродовольчих ринків, з яких 4 мають певні проблеми щодо наявності експлуатаційних дозволів.

Під час засідання адміністраціям ринків видано доручення вжити необхідних заходів щодо усунення проблем та створення якісних умов для реалізації харчової продукції у весняно-літній період.





Схожі новини
  • За 2019 рік на Запоріжжі Держпродспоживслужба прийняла 36 рішень щодо обмеження реалізації обігу харчових продуктів
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік
  • На Запоріжжі обговорили питання посилення контролю за якісним та безпечним харчування дітей у закладах освіти
  • Проведено засідання круглого столу з питань запровадження принципів системи НАССР на агропродовольчих ринках
  • У Запоріжжі Держпродспоживслужба, громадськість та бізнес обговорили державний нагляд у сферах безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.