Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба Чернігівщини контролює процес дезінфекції спецтранспорту
» » Держпродспоживслужба Чернігівщини контролює процес дезінфекції спецтранспорту

Держпродспоживслужба Чернігівщини контролює процес дезінфекції спецтранспорту





Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області здійснили контроль дезінфекції спецавтотранспорту аварійно-диспетчерської служби акціонерного товариства «Чернігівгаз». Крім того, персонал, який обслуговує автомобілі навчили правильно здійснювати їх знезараження.

Газівників ознайомили з покроковою інструкцією здійснення дезінфекції автотранспорту  та інструментів, якими чергові слюсарі користуються під час роботи на виїзді. Окремо звернули увагу на правильну обробку спецодягу, облаштування окремого боксу, у якому він має зберігатися, наголошено на заходах безпеки при використанні дезінфікуючих засобів та пристроїв, за допомогою яких відбувається знезараження. Теоретичні знання були закріплені практичними навичками.

Під час навчань представники Держпродспоживслужби також продемонстрували присутнім, як можна дезінфікувати спецтехніку за допомогою аерозольного генератора гарячого туману, і розповіли про особливості та переваги такої обробки.

Крім того, під час навчання відбулись зйомки відеоролика, де будуть продемонстровані всі етапи здійснення дезінфекції спецавтотранспорту. Його газівники планують розповсюдити серед своїх колег у всіх регіонах України та у районах Чернігівщини.





Схожі новини
  • У районах Чернігівщини територіальні підрозділи Держпродспоживслужби активізують здійснення протиепідемічних заходів
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з профілактики, діагностики та ліквідації грипу птиці
  • Фахівці Держпродспоживслужби Житомирщини надали роз’яснення щодо питань безпечності надання перукарських та манікюрних послуг
  • На Волині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили свої знання з антикорупційного законодавства
  • Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вчилися здійснювати внутрішній контроль в системі Служби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.