Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба закликає не довіряти рекламі щодо лікування чи профілактики COVID-19
» » Держпродспоживслужба закликає не довіряти рекламі щодо лікування чи профілактики COVID-19

Держпродспоживслужба закликає не довіряти рекламі щодо лікування чи профілактики COVID-19


Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області закликає не довіряти рекламі, яка пропонує придбати засоби для лікування чи профілактики COVID-19. Наголошуємо, за офіційною інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я наразі немає підтверджених та ефективних ліків від нового коронавірусу.

З метою недопущення поширення на території регіону і України в цілому інформації, що вводить в оману, Головне управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області закликає не довіряти рекламній інформації у друкованих засобах масової інформації, на телебаченні та радіо, в мережі Інтернет чи в транспорті, яка пропонує придбати засоби для лікування та профілактики COVID-19.

Будьте пильними, не займайтеся самолікуванням і при перших симптомах ГРВІ звертайтеся до сімейного лікаря, який має чіткий алгоритм дій.

Розповсюдження фармацевтичними компаніями та іншими учасниками ринку лікарських засобів реклами про те, що препарат їхнього виробництва має профілактичну або лікувальну дію щодо коронавірусів, за відсутності лабораторних, вірусологічних і наукових досліджень, є поширенням неправдивої інформації. Така реклама є недобросовісною.





Схожі новини
  • На Запоріжжі кожен шостий об'єкт порушував встановлені на період карантину вимоги
  • На Кіровоградщині здійснено більше 2 тис. візитів на підприємства та заклади різних форм власності з метою протидії поширенню коронавірусу
  • Держпродспоживслужба Дніпропетровщини рекомендує дотримуватися заходів профілактики щодо запобігання коронавірусу
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби області активно проводять інформаційну кампанію з протидії поширенню коронавірусу
  • Проекти сівозмін замовили ще 140 господарств Херсонщини

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.