Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті обстежують об’єкти з метою дотримання санітарно-гігієнічних норм
» » На Закарпатті обстежують об’єкти з метою дотримання санітарно-гігієнічних норм

На Закарпатті обстежують об’єкти з метою дотримання санітарно-гігієнічних норм


У районах та містах Закарпаття з метою обстеження аптек, продуктових магазинів, банківських установ, а також окремих агропромислових  ринків щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм під час карантину створені тимчасові протиепідемічні комісії, до складу яких входять спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області.

Члени такої комісії у Хусті днями здійснили моніторинг забезпечення профілактичних та протиепідемічних заходів на об'єктах торгівлі у місті.

Так, у період з 23 по 27 березня 2020 року були проведені 20 комплексних обстежень на об'єктах роздрібної торгівлі продуктами харчування, у ході яких виявлено шість порушень. За результатами цих перевірок складено приписи про усунення виявлених недопрацювань.





Схожі новини
  • На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину
  • На Закарпатті посилено санітарно-епідеміологічний нагляд на об’єктах систем водопостачання та водовідведення
  • Держпродспоживслужба Тернопільщини продовжує моніторити ситуацію з дотриманням санітарно-гігієнічних правил в умовах карантину на підконтрольних об‘єктах
  • На Запоріжжі кожен шостий об'єкт порушував встановлені на період карантину вимоги
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини у районах щодня контролюють дотримання санітарних норм на ринках та у магазинах і дезінфікують торговельні павільйони

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.