Аграрний тиждень. Україна
» » На Кіровоградщині після перевірки Держпродспоживслужби в одному з магазинів усунули виявлені порушення
» » На Кіровоградщині після перевірки Держпродспоживслужби в одному з магазинів усунули виявлені порушення

На Кіровоградщині після перевірки Держпродспоживслужби в одному з магазинів усунули виявлені порушення


Фахівці Голованівського районного управління Держпродспоживслужби Кіровоградщини виявили порушення вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів під час перевірки магазину в смт.  Голованівськ. Зокрема, у торговельному закладі не здійснювали контроль за температурними режимами зберігання харчової продукції (журнал контролю температури у холодильному обладнанні відсутній). Також не дотримувалися вимог до реалізації рибної продукції (цілісність тушки оселедця соленого була порушена).

Звертаємо увагу, що дотримання необхідних температурних режимів під час зберігання продуктів, збереження цілісності продукції, упаковки, унеможливлюють розмноження мікроорганізмів та формування токсинів у харчових продуктах.

Важливим етапом також є проходження працівниками, задіяними до обігу харчових продуктів, навчань з питань гігієни персоналу, гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів. Під час перевірки проходження таких навчань працівниками магазину підтверджено не було.

За результатами заходу державного нагляду (контролю) фізичній особі-підприємцю було надано припис про усунення виявлених порушень. Під час повторної перевірки торговельного закладу щодо виконання вимог припису фахівці встановили, що у магазині усунули всі виявлені порушення.





Схожі новини
  • На Кіровоградщині тимчасово припинили роботу продуктового магазину через порушення законодавства
  • На Кіровоградщині пекарня призупинила роботу через низку порушень законодавства
  • Знову порушення: ще один заклад громадського харчування на Кіровоградщині тимчасово припинив роботу
  • Рибопереробне підприємство у Кропивницькому тимчасово припинило роботу через порушення законодавства
  • За порушення законодавства в сфері безпечності харчових продуктів рибопереробне підприємство притягнуто до відповідальності

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.