Аграрний тиждень. Україна
» » На Луганщині проводяться моніторингові обстеження виробників хлібобулочних виробів
» » На Луганщині проводяться моніторингові обстеження виробників хлібобулочних виробів

На Луганщині проводяться моніторингові обстеження виробників хлібобулочних виробів



15 квітня 2020 року фахівці Станично-Луганського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області для запобігання занесенню та розповсюдженню гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом COVID-19, провели моніторингові обстеження виробників хлібобулочних виробів, а саме: ТОВ «УКР-ВЕРЕСК» смт Петропавлівка та ТОВ «АГРО-ПЛЮС 1» с. Тепле.

У ході моніторингових обстежень виробникам хлібобулочних виробів спеціалістами Станично-Луганського районного управління надані рекомендації щодо дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.

Дані підприємства на час дії карантину перейшли на фасування всіх видів продукції в індивідуальний пакувальний матеріал.

Особлива увага приділялась на забезпеченість та використання персоналу засобів індивідуального захисту, створення умов для миття та обробки рук антисептиком, проведення санітарної обробки приміщень цехів та автотранспортних засобів дезінфікуючими засобами.

Також зазначено, що під час Великодніх свят при виробництві пасок заборонено проведення обряду освячення в приміщеннях виробничих цехів.





Схожі новини
  • На Хмельниччині продовжується обстеження об’єктів на дотримання карантинних вимог
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби проводять моніторингові обстеження виробництва та місць освячення великодніх пасок
  • На Тернопільщині перевіряють продуктові магазини щодо дотримання карантинних обмежень
  • На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби спільно з Нацполіцією проводять моніторингові обходи закладів громадського харчування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.