15 квітня 2020 року фахівці Станично-Луганського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області для запобігання занесенню та розповсюдженню гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом COVID-19, провели моніторингові обстеження виробників хлібобулочних виробів, а саме: ТОВ «УКР-ВЕРЕСК» смт Петропавлівка та ТОВ «АГРО-ПЛЮС 1» с. Тепле.
У ході моніторингових обстежень виробникам хлібобулочних виробів спеціалістами Станично-Луганського районного управління надані рекомендації щодо дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.
Дані підприємства на час дії карантину перейшли на фасування всіх видів продукції в індивідуальний пакувальний матеріал.
Особлива увага приділялась на забезпеченість та використання персоналу засобів індивідуального захисту, створення умов для миття та обробки рук антисептиком, проведення санітарної обробки приміщень цехів та автотранспортних засобів дезінфікуючими засобами.
Також зазначено, що під час Великодніх свят при виробництві пасок заборонено проведення обряду освячення в приміщеннях виробничих цехів.