Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині Держпродспоживслужба здійснює перевірки виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання виникнення короновірусної інфекції
» » На Чернігівщині Держпродспоживслужба здійснює перевірки виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання виникнення короновірусної інфекції

На Чернігівщині Держпродспоживслужба здійснює перевірки виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання виникнення короновірусної інфекції


Фахівці Бахмацького територіального підрозділу Держпродспоживслужби Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області спільно з правоохоронцями контролюють дотримання дезінфекційного режиму та правил торгівлі під час карантину у закладах торгівлі, що реалізують продовольчі товари на території району.

У складі мобільних груп, фахівці Служби, перевіряють наявність у торгових приміщеннях дезінфікуючих засобів, забезпеченість персоналу засобами індивідуального захисту, виконання суб`єктами господарювання інших протиепідемічних заходів. За період введення карантинних обмежень здійснено контроль  у 175  торгових закладах.

Крім того, фахівці Бахмацького районного управління Держпродспоживслужби проводять відбір проб для проведення лабораторних досліджень якості дезінфекції на об`єктах торгівлі, відповідно укладених угод. На сьогодні відповідні зразки відібрані у 7 магазинах і  на ТОВ «Бахмацький ринок «Колос».

Разом з місцевими органами виконавчої влади  та органами місцевого самоврядування проводяться перевірки господарської діяльності в зонах санітарної охорони джерел та провели відбір проб води на трьох об`єктах централізованого водопостачання: «Бахмач-водсервіс» м. Бахмач, КП «Перспектива» смт.  Дмитрівка, СКП «Мрія» м. Батурин.





Схожі новини
  • Працівники Держпродспоживслужби на Тернопільщині перевіряють дотримання карантинного режиму суб’єктами господарювання
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба тримає на контролі виконання протиепідемічних заходів у закладах торгівлі
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини постійно контролюють дотримання санітарних вимог у закладах торгівлі
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба посилено контролює діяльність торгових точок в умовах карантину

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.