Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині Держпродспоживслужба налагодила співпрацю з комунальниками і підприємцями
» » На Чернігівщині Держпродспоживслужба налагодила співпрацю з комунальниками і підприємцями

На Чернігівщині Держпродспоживслужба налагодила співпрацю з комунальниками і підприємцями


Для протидії виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань, викликаних коронавірусною інфекцією на території Менської об’єднаної територіальної громади фахівці територіального підрозділу Держпродспоживслужби продовжують здійснювати дезінфікацію транспортних засобів комунального підприємства «Менакомунпослуга». Зокрема, працівники районної державної лікарні ветеринарної медицини провели знезараження 10 спецавтомобілів.

Також здійснюється дезінфекція транспорту приватних підприємців за відповідними угодами. У цілому в райцентрі продезінфіковано 25 одиниць автотранспортних засобів за допомогою аерозольних генераторів «Ураган» і «Торнадо».

Крім того, Менська міжрайонна державна лабораторія контролює якість здійсненої дезінфекції. Нині проведено відповідні дослідження 50 проб змивів з різних поверхонь транспортних засобів.





Схожі новини
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба здійснює перевірки виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання виникнення короновірусної інфекції
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба контролює якість дезінфекції
  • На Чернігівщині дезінфікували залізничні вокзали та перевірили продуктові магазини
  • Ветеринари обмежили обіг 7 тонн тваринницької продукції сумнівної якості
  • Знято обмеження руху транспорту, що були введені на час весняної повені

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.