Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба Чернігівщини контролює якість дезінфекції торгових приміщень
» » Держпродспоживслужба Чернігівщини контролює якість дезінфекції торгових приміщень

Держпродспоживслужба Чернігівщини контролює якість дезінфекції торгових приміщень



Фахівці Городнянського районного управління Держпродспоживслужби тримають на постійному контролі ситуацію із дотриманням санітарних норм і правил у закладах торгівлі, котрі здійснюють реалізацію продуктів харчування.

Зокрема, у приміщеннях магазинів та кіосків відбираються  проби на якість дезінфекції, здійснюється їх візуальний, технологічний і державний лабораторний контроль. Спеціалісти беруть зразки змивів із обладнання та інших поверхонь торгових точок.

Від початку введення карантинних обмежень у закладах торгівлі Городнянського району відібрано 215 змивів більш ніж у 20 суб’єктів господарювання, а також у ТОВ "Городнянський ринок". Внаслідок проведених досліджень виявлено 5 позитивних результатів у 2 суб’єктів господарювання (у них зразки відбирались повторно).





Схожі новини
  • За період карантину фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини провели понад 680 комісійних перевірок об’єктів водопостачання та водовідведення
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба здійснює перевірки виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання виникнення короновірусної інфекції
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба тримає на контролі виконання протиепідемічних заходів у закладах торгівлі
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба контролює якість дезінфекції
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини постійно контролюють дотримання санітарних вимог у закладах торгівлі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.